Nordens ledande mötesplatsen
inom innovativt och livslångt lärande

8-10 april 2025 på Kistamässan

I en tid av snabba samhällsförändringar och ökande osäkerhet i omvärlden, är det viktigare än någonsin att du står stark i din professionella roll. På Sett ger vi dig inte bara verktygen att navigera i detta föränderliga landskap, utan också chansen att bidra aktivt till positiv samhällsutveckling.

På Sett tror vi på kraften i samarbete och reflektion. Genom att föra samman ledande tänkare och praktiker, skapar vi en miljö där samtal om bildning och innovation får ta plats. Sett är mötesplatsen där vi tillsammans söker svar på hur vi tar oss framåt, bortom skärmtiden.

Stort tack
för i år!

Vilka fantastiska dagar vi haft! Tre dagar av fina möten, kompetensutveckling och massor av glädje!

Vi ses igen nästa år!

Nordic Track -
succé under Sett 2024!

Under Nordic Track samlades kollegor från hela Norden för att nätverka, dela erfarenheter och få ett nordiskt perspektiv på de mest aktuella skolfrågorna.

Nordic Track blev en riktig succé!

imvi labs ab - improving vision
vinnare av Nordic Innovation Pitch!

imvi labs ab – improving vision var ett av de företag som valts ut för att få pitcha inför en investerar- och expertpanel, som erbjuder potentiell finansiering och strategiska partnerskap – och de tog hem vinsten!

Stort grattis – vi ses på mässgolvet 2025!

Uppsala maximerade

nyttan av Sett

Låt dig inspireras av Uppsala kommun, som med hjälp av Sett har tagit stora kliv framåt i att optimera sin interna kompetensutveckling och höja utbildningskvalitén i sina skolor och förskolor.

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT Digital kompetens är avgörande för varje lands konkurrenskraft även på global nivå, därför har vi bjudit in Georgi Dimitrov, chef för enheten “Digital Education” vid Europeiska kommissionens generaldirektorat för utbildning att delta i Nordic Track på SETT.  Han kommer

Läs mer »

Vad händer på SETT 2024?

Vad händer på SETT 2024? Varför ska du som skolledare och rektor besöka SETT? I senaste avsnittet av Skolledarkvarten blev Micaela Jonsson, programchef på SETT och Matilda Westerman, moderator ledarspåret, inbjudna av Jonas Juntunen, chefsförhandlare Sveriges Skolledare, till ett samtal om vad som händer på SETT i April och varför du som Skolledare eller lärare

Läs mer »
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!