Den ledande mötesplatsen
inom innovativt och livslångt lärande

8-10 april 2025 på Kistamässan

I en tid av snabba samhällsförändringar och ökande osäkerhet i omvärlden, är det viktigare än någonsin att du står stark i din professionella roll. På SETT ger vi dig inte bara verktygen att navigera i detta föränderliga landskap, utan också chansen att bidra aktivt till positiv samhällsutveckling.

På SETT tror vi på kraften i samarbete och reflektion. Genom att föra samman ledande tänkare och praktiker, skapar vi en miljö där samtal om bildning och innovation får ta plats. SETT är mötesplatsen där vi tillsammans söker svar på hur vi tar oss framåt, bortom skärmtiden.

Stort tack
för i år!

Vilka fantastiska dagar vi haft! Tre dagar av fina möten, kompetensutveckling och massor av glädje!

Vi ses igen nästa år!

Nordic Track -
succé under SETT 2024!

Under Nordic Track samlades kollegor från hela Norden för att nätverka, dela erfarenheter och få ett nordiskt perspektiv på de mest aktuella skolfrågorna.

Nordic Track blev en riktig succé!

imvi labs ab - improving vision
vinnare av Nordic Innovation Pitch!

imvi labs ab – improving vision var ett av de företag som valts ut för att få pitcha inför en investerar- och expertpanel, som erbjuder potentiell finansiering och strategiska partnerskap – och de tog hem vinsten!

Stort grattis – vi ses på mässgolvet 2025!

Nordic Track + Ledarspåret

4 995 SEK
 • Biljetten är giltig alla 3 dagar
 • Tillgång till samtliga föreläsningar 16-18 april
 • Nordic Track hålls på engelska
 • Inkluderad lunch 16 april
 • Tillgång till Lounge
 • Entré till utställningen
 • Mingel den 16 april
16-18 april

SETTival

Från 795 SEK
 • Tillgång till föreläsningar på SETT stage (utställarscenen)
 • Konferensen exkl. Ledarspåret och Nordic Track
 • Välj mellan 1, 2 eller 3 dagarsbiljett
 • Entré till utställningen
 • Mingel dag 1
 • Tredagarsbiljett - 1295 SEK
 • Dag 1 & 2- 1195 SEK
 • Dag 2 & 3- 1095 SEK
 • Dag 1 - 995 SEK
 • Dag 2 - 995 SEK
 • Dag 3 - 795 SEK
16-18 april

Välkommen till SETT Nordic Innovation Space

En dynamisk utställning med startups inom edtech från Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island.

Detta unika forum erbjuder startups chansen att ansöka om en monter till 1000 SEK/dag, vilket ger synlighet på evenemangets webbplats och tillgång till ett leadgenererande verktyg. 

10 utvalda företag – 5 pitcher

Av de 10 företag som valts ut för att vara en del av Innovation Space kommer fem att väljas ut för att pitcha inför en investerar- och expertpanel, som erbjuder potentiell finansiering och strategiska partnerskap. SETT Nordic Innovation Space är sinnebilden för den samarbetsanda som driver utbildningsinnovation i Norden. Som en ledstjärna för framsteg visar det på teknikens transformativa kraft när det gäller att forma framtidens utbildning. 

Var med och fira ett decennium av SETT när vi lyfter fram de banbrytande startups som omdefinierar lärande i och utanför Skandinavien

Uppsala maximerade

nyttan av SETT

Låt dig inspireras av Uppsala kommun, som med hjälp av SETT har tagit stora kliv framåt i att optimera sin interna kompetensutveckling och höja utbildningskvalitén i sina skolor och förskolor.

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT Digital kompetens är avgörande för varje lands konkurrenskraft även på global nivå, därför har vi bjudit in Georgi Dimitrov, chef för enheten “Digital Education” vid Europeiska kommissionens generaldirektorat för utbildning att delta i Nordic Track på SETT.  Han kommer

Läs mer »

Vad händer på SETT 2024?

Varför ska du som skolledare och rektor besöka SETT? I senaste avsnittet av Skolledarkvarten blev Micaela Jonsson, programchef på SETT och Matilda Westerman, moderator ledarspåret, inbjudna av Jonas Juntunen, chefsförhandlare Sveriges Skolledare, till ett samtal om vad som händer på SETT i April och varför du som Skolledare eller lärare inte får missa mötesplatsen i

Läs mer »

Kort om programmet

Internetstiftelsen skapar delar av programmet

Internetstiftelsen är kompetenspartner till SETT och kommer att bidra med ett programinnehåll där du får praktiska ingångar till ditt arbete med digital kompetens. Kristina Alexanderson från Internetstiftelsen är ansvarig för denna del av programmet och kommer självklart även att delta på SETT.

Fokus kommer att ligga på hur det är att vara lärare eller ledare i en digital undervisningsmiljö. Genom att delta på föreläsningarna kommer du som undervisar att få praktiska ingångar för hur du kan arbeta med att stärka din egen och dina elevers digitala kompetens. Programmet kommer att bidra med ett innehåll som ger dig möjlighet att öka dina elevers förståelse för digitala tjänster, så att de kan utnyttja den digitala undervisningsmiljön och de digitala verktyg som finns. Vad kommer t.ex. krävas för de digitala nationella proven, eller för den nya läroplansuppdateringen som kommer hösten 2022.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!