Lyssna på oss på SETT!

Introverta elever i en extrovert skola

Minst 30 procent av alla elever i skolan har en introvert personlighetsläggning. Dessa elever spelar ofta extrovert teater varje dag. En teater som kostar eleven väldigt mycket, i energi och ork.

Dennis Hjelmström berättar om vad det kan innebära att ha en introvert personlighetsläggning i en skolmiljö och omvärld som främst premierar och efterfrågar extroverta beteenden.

Läs mer här!

Psykologi i klassrummet för ett hållbart lärande

Hur kan vi förebygga stress i klassrummet och samtidigt främja inlärning? Vad säger psykologin om framgångsrik undervisning och ledarskap? Hur kan psykologisk kunskap komma till nytta i klassrummet med hänsyn till hälsa, relationsskapande och lärande? Finns det undervisningsstrategier som förebygger stress?

Felicia Grosins föreläsning ger konkreta tips på hur ni som lärare kan ta hjälp av psykologi i er undervisning för att främja både välmående och inlärning hos era elever.

Läs mer här!

Varför du ska besöka SETT

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära.

På SETT väljer du bland över hundra lärorika föreläsningar och får tillgång till en utställning med över 130 utställare. Missa inte MasterClass; workshops med tillfälle att djupdyka i blandade aktuella ämnen. Möt dina branchkollegor på plats och dela erfarenheter med kollegor från hela Sverige. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med Pedagogik- & Didaktik, Ledning- & Utveckling, Kombinationsbiljett där du kan delta på båda spåren eller som mässbesökare där du får tillgång till utställningen.

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top