Nordens ledande mötesplatsen
inom innovativt och livslångt lärande

8-10 april 2025 på Kistamässan

I en tid av snabba samhällsförändringar och ökande osäkerhet i omvärlden, är det viktigare än någonsin att du står stark i din professionella roll. På Sett ger vi dig inte bara verktygen att navigera i detta föränderliga landskap, utan också chansen att bidra aktivt till positiv samhällsutveckling.

På Sett tror vi på kraften i samarbete och reflektion. Genom att föra samman ledande tänkare och praktiker, skapar vi en miljö där samtal om bildning och innovation får ta plats. Sett är mötesplatsen där vi tillsammans söker svar på hur vi tar oss framåt, bortom skärmtiden.

Konferens på Sett

Nu kan du ansöka om att
arrangera en egen programpunkt på Sett!

Har du ett bidrag som belyser ett perspektiv på innovativt och livslångt lärande inom förskola, grundskola eller gymnasieskola? Skicka då in din ansökan senast 31 augusti.

Därför ska du
besöka Sett

Oavsett om du vill kompetensutvecklas, få nya idéer och inspiration eller nätverka med likasinnade från hela Norden – har Sett något för dig!

 

Därför ska ni
ställa ut

Nå en stor del av marknaden mycket snabbt – vare sig du vill stärka ditt varumärke, gå in på en ny marknad eller lansera en ny produkt eller tjänst. 

 

Interaktiv utställning

Träffa dessa på mässgolvet

Sett är en aktiv, bubblande och inspirerande mötesplats där företagen bjuder in till föreläsningar, popup-klasser, diskussioner, tävlingar etc. En perfekt möjlighet för att nätverka med kollegor i skolans värld och få till det kollegiala lärandet!

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT

Georgi Dimitrov, chef för enheten Digital Utbildning vid Europeiska kommissionen, deltar i Nordic Track på SETT Digital kompetens är avgörande för varje lands konkurrenskraft även på global nivå, därför har vi bjudit in Georgi Dimitrov, chef för enheten “Digital Education” vid Europeiska kommissionens generaldirektorat för utbildning att delta i Nordic Track på SETT.  Han kommer

Läs mer »

Vad händer på SETT 2024?

Vad händer på SETT 2024? Varför ska du som skolledare och rektor besöka SETT? I senaste avsnittet av Skolledarkvarten blev Micaela Jonsson, programchef på SETT och Matilda Westerman, moderator ledarspåret, inbjudna av Jonas Juntunen, chefsförhandlare Sveriges Skolledare, till ett samtal om vad som händer på SETT i April och varför du som Skolledare eller lärare

Läs mer »
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!