Den ledande mötesplatsen
inom innovativt och livslångt lärande

16-18 april 2024 på Kistamässan

I en tid av snabba samhällsförändringar och ökande osäkerhet i omvärlden, är det viktigare än någonsin att du står stark i din professionella roll. På SETT ger vi dig inte bara verktygen att navigera i detta föränderliga landskap, utan också chansen att bidra aktivt till positiv samhällsutveckling.

På SETT tror vi på kraften i samarbete och reflektion. Genom att föra samman ledande tänkare och praktiker, skapar vi en miljö där samtal om bildning och innovation får ta plats. SETT är mötesplatsen där vi tillsammans söker svar på hur vi tar oss framåt, bortom skärmtiden.

SETT introducerar
Nordic Track!

Under en heldag på SETT, den 16:e april, kommer du få möjlighet att träffa, nätverka och utbyta lärdomar med kollegor från hela Norden. Nordic Track är mötesplatsen där vi lyfter de mest aktuella skolfrågorna – ur ett nordiskt perspektiv.

Mellan skärmtid
och samhällsansvar

Med årets tema, Mellan Skärmtid och Samhällsansvar, utforskar vi skolans och förskolans kritiska roll i att förbereda våra unga för en alltmer komplex och dynamisk värld. Hur kan vi rusta nästa generation för att navigera i takt med den snabba digitaliseringen och ständiga globala utmaningar?

SETT Nordic Innovation
Space introduceras!

SETT Nordic Innovation Space är en dynamisk utställning som visar upp nystartade företag inom edtech från Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. 

Nu har ni möjlighet att ansöka om att bli en av de tio utvalda!

Nordic Track + Ledarspåret

4 995 SEK
 • Biljetten är giltig alla 3 dagar
 • Tillgång till samtliga föreläsningar 16-18 april
 • Nordic Track hålls på engelska
 • Inkluderad lunch 16 april
 • Tillgång till Lounge
 • Entré till utställningen
 • Mingel dag 1
16-18 april

SETTival

Från 795 SEK
 • Tillgång till föreläsningar på SETT stage (utställarscenen)
 • Konferensen exkl. Ledarspåret och Nordic Track
 • Välj mellan 1, 2 eller 3 dagarsbiljett
 • Entré till utställningen
 • Mingel dag 1
 • Tredagarsbiljett - 1295 SEK
 • Dag 1 & 2- 1195 SEK
 • Dag 2 & 3- 1095 SEK
 • Dag 1 - 995 SEK
 • Dag 2 - 995 SEK
 • Dag 3 - 795 SEK
16-18 april

Välkommen till SETT Nordic Innovation Space

En dynamisk utställning med startups inom edtech från Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island.

Detta unika forum erbjuder startups chansen att ansöka om en monter till 1000 SEK/dag, vilket ger synlighet på evenemangets webbplats och tillgång till ett leadgenererande verktyg. 

10 utvalda företag – 5 pitcher

Av de 10 företag som valts ut för att vara en del av Innovation Space kommer fem att väljas ut för att pitcha inför en investerar- och expertpanel, som erbjuder potentiell finansiering och strategiska partnerskap. SETT Nordic Innovation Space är sinnebilden för den samarbetsanda som driver utbildningsinnovation i Norden. Som en ledstjärna för framsteg visar det på teknikens transformativa kraft när det gäller att forma framtidens utbildning. 

Var med och fira ett decennium av SETT när vi lyfter fram de banbrytande startups som omdefinierar lärande i och utanför Skandinavien

Uppsala maximerar

nyttan av SETT

Låt dig inspireras av Uppsala kommun, som med hjälp av SETT har tagit stora kliv framåt i att optimera sin interna kompetensutveckling och höja utbildningskvalitén i sina skolor och förskolor.

Vad händer på SETT 2024?

Varför ska du som skolledare och rektor besöka SETT? I senaste avsnittet av Skolledarkvarten blev Micaela Jonsson, programchef på SETT och Matilda Westerman, moderator ledarspåret, inbjudna av Jonas Juntunen, chefsförhandlare Sveriges Skolledare, till ett samtal om vad som händer på SETT i April och varför du som Skolledare eller lärare inte får missa mötesplatsen i

Läs mer »

Första talarna vid SETT 2024

Teamet bakom SETT är stolta över att presentera de första talarna inför SETT 2024 och ge er en första tjuvtitt på programmet. Denna imponerande skara experter representerar en spännvidd av kunskap och erfarenhet som speglar konferensens engagemang för innovation, inkludering och framsteg inom utbildningssektorn.

Läs mer »

Neil Selwyn till Nordic Track

Neil Selwyn är en av huvudtalarna på årets mötesplats och kommer medverka i Nordic Track den 16 april. Selwyn är inte bara en profil inom utbildningsteknik, utan även en ledande internationell forskare inom digital utbildning. Med över 30 års erfarenhet av att utforska integrationen av digital teknik i skolor, universitet och vuxenutbildning har Neil fått en sällsynt insikt i de verkliga utmaningarna och möjligheterna som digitaliseringen medför.

Läs mer »

Kort om programmet

Internetstiftelsen skapar delar av programmet

Internetstiftelsen är kompetenspartner till SETT och kommer att bidra med ett programinnehåll där du får praktiska ingångar till ditt arbete med digital kompetens. Kristina Alexanderson från Internetstiftelsen är ansvarig för denna del av programmet och kommer självklart även att delta på SETT.

Fokus kommer att ligga på hur det är att vara lärare eller ledare i en digital undervisningsmiljö. Genom att delta på föreläsningarna kommer du som undervisar att få praktiska ingångar för hur du kan arbeta med att stärka din egen och dina elevers digitala kompetens. Programmet kommer att bidra med ett innehåll som ger dig möjlighet att öka dina elevers förståelse för digitala tjänster, så att de kan utnyttja den digitala undervisningsmiljön och de digitala verktyg som finns. Vad kommer t.ex. krävas för de digitala nationella proven, eller för den nya läroplansuppdateringen som kommer hösten 2022.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Scroll to Top