Varför besöka?

SETT-2017-Torsdag-fÂrmiddag-web-57

STORT SEMINARIEPROGRAM

På SETT kan du ta del av ett stort seminarieprogram. Här har du möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av  spännande diskussioner och hitta inspiration. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med Pedagogik- & Didaktik, Ledning- & Utveckling, Kombinationsbiljett där du kan delta på båda spåren.

Utöver föreläsningarna i programmet får du som konferensdeltagare möjlighet att delta på MasterClass;  workshops där du fördjupar dig i utvalda ämnen med experter inom området.

MÄSSA & UTSTÄLLARE

SETT erbjuder en stor utställning med över 130 utställare i mässhallen. Träffa olika företag, organisationer och föreningar på mässgolvet och ta del av deras tjänster, produkter och erbjudanden.

Sett_visual_7

MÖTS, MINGLA & NÄTVERKA

Ta tillfället i akt att möta kollegor i branschen under årets TeachMeet.  Du kommer du kunna uppleva föredrag från andra lärare, pedagoger, skolledare där de delar med sig av tips och idéer om undervisningsprogram, strategier eller verktyg som förenklar deras vardag i sin yrkesroll. Föredragen ska vara 3 minuter och endast av lärare, för lärare.

Vi fyller, med din hjälp, ett rum fullt med lärare som delar med sig av sina bästa idéer.


Därför ska du besöka SETT:

För dig som rektor eller skolledare

• Kostnadseffektiv kompetensutveckling
• Bred omvärldsbevakning
• Stärkande av ditt pedagogiska ledarskap
• Utveckla det professionella nätverket, knyt allianser för utveckling
• Kollegialt lärande, skolledare och rektorer i mellan

 

För dig som lärare, förskollärare, barnskötare eller pedagog

• Ny kunskap och inspiration till arbetslaget
• Det senaste inom pedagogisk utveckling
• Möjligheten att fritt välja föreläsningar utifrån skolans utvecklingsområden
• Utbyte av erfarenheter och kollegialt lärande

 


Registrera dig idag och var med i utlottningen av fina priser!

Kampanjen pågår till 31/12 – 2019

Du som registrerar dig som Mässbesökare, till Ledning- & utvecklingspåret eller Pedagogik- & didaktikspåret har chans att vinna ett pris från någon av våra utställare. 10 utställare har bidragit med produkter och tjänster som kommer underlätta er vardag i arbetslivet. Vinnarna kommer att kontaktas via mail under vecka 1 – 2020, som sedan kan hämta sitt pris i respektive utställares monter den 21 – 23 april på Kistamässan.

Se villkoren för tävlingen här!

Lexicon – D:40

”Lexicon är en Sveriges största utbildningsföretag med många affärsområden. Ett är certifieringar och där är vi Certiport Authorized Partner för Sverige, Danmark och Norge.”

 

Du kan vinna: Lärarcertifieringspaket för 20 lärare – Microsoft Certified Educator

Zagg International – D:13

”ZAGG Brands is a global leader in accessories and technologies that empower mobile lifestyles. Their award-winning product portfolio includes screen protection, power management solutions, mobile keyboards, cases and personal audio.”

Du kan vinna: Power Station PD

Online Partner AB – A:33

”Online Partner är G Suite specialister och den självklara partnern för nuvarande och framtida användare av Googles molnbaserade produktivitetsverktyg.”

 

Du kan vinna: 1st Google Home Mini

Svensk Talteknologi AB – F:12

”Svensk Talteknologi underlättar med stor glädje skolgång, arbetsliv och vardag för alla som läser och skriver.”

Du kan vinna: Echo Smart Pen gör att du inte behöver anteckna under mötet/föreläsningen utan du kan istället koncentrera dig på det som sägs och delta bättre i konversationen med de unika inspelningsverktyget.

Lin Education – D:14

”Vi stödjer skolor, förskolor och kommuner att med hjälp av digitaliseringen utveckla sitt lärande. Genom att låta datorer och surfplattor samspela med pedagogik skapar vi en bättre arbetsplats för pedagoger, skolledare och framförallt eleverna och barnen.”

Du kan vinna: Boken Näthat med Elza Dunkels.

Kinnarps Sverige Försäljning AB – D:20

”Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder hållbara och inspirerande helhetslösningar för kontor, skola, vård och omsorg. Våra möbler kännetecknas av god design, hög kvalitet och låg miljöpåverkan.”

 

Du kan vinna: Xpect Flex elevstol.

Aktiv Skola – A:34

”Stiftelsen Aktiv Skola har valt att fokusera på områdena miljö, mobbning, hälsa, ohälsa, grooming och droger. Vill man skapa en bättre skola går det inte att bortse från dessa områden som är ofrånkomligt förenade med kunskapsinhämtning och elevernas möjligheter till en positiv utveckling”

Du kan vinna: En föreläsning om grooming NÄTSMART på er skola för mellanstadiet eller högstadiet.

Netsmart AB – B:31

 ”Netsmart visar hur lärare och elever kan samarbeta och kollaborera via alla olika digitala verktyg i klassrummet, datorer, Chromebooks, surfplattor, smarta telefoner och den gemensamma interaktiva ytan.”

 

Du kan vinna: 2 timmars utbildning på er skolan + Goodiebag.

Teskedsorden – A:10

”Vi på Teskedsorden tror på fantasins kraft och kulturens betydelse för att skapa inlevelse i andras livsvillkor och på så vis ge en ökad förståelse för våra medmänniskor. De projekt vi driver har en stark inriktning mot barn och ungdomar.”

 

Du kan vinna: Tre ex vardera av tre böcker ur vårt värdegrundsbibliotek! Det blir Inte en främling, Kära fanatiker av Amos Oz och Jason Diakités bok En droppe midnatt.

Natur & Kultur – H:43

”Digitalare undervisning med Natur & Kultur och Digilär!
Har du koll på att Digilär, som utvecklar heldigitala läromedel anpassade för alla, är en del av Natur & Kultur och att vi nu utvecklar och erbjuder läromedel tillsammans?”

 

Du kan vinna: En klasslicens av ett heldigitalt läromedel i ett valfritt ämne för (Åk 4- GY) under X antal månader i Digilär

Scroll to Top