Därför ska du besöka SETT

STORT SEMINARIEPROGRAM

Här har du möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av  spännande diskussioner och hitta inspiration. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med pedagogik & didaktik eller ledning & utveckling. Det finns även en kombobiljett som ger ti delta på båda spåren.

EN MÄSSA MED EN STOR INTERAKTIV UTSTÄLLNING

Förutom konferensen finns en aktiv utställning med företag, organisationer och start-up bolag.

SETTs utställning består av ett 130-tal montrar i mässhallen. Träffa olika företag, organisationer och föreningar på mässgolvet och ta del av deras tjänster, produkter och erbjudanden.

Riktar sig till dig som lärare eller pedagog i skola, förskola och fritidshem. Spåret avhandlar intressanta och innovativa kunskaper, erfarenheter och fenomen som rör det moderna lärandet. Allt från ren pedagogik, modernt lärande, kreativitet, lärmiljöns betydelse och sociala medier till mer praktiknära exempel.

Innehållet i detta spår är främst riktat till skolans chefer, beslutsfattare på olika nivåer och lärare/ pedagoger med utvecklingsuppdrag. Områden som tas upp är ledarskapets betydelse, forskning & utveckling, systemintegrering, lärmiljöns betydelse, kvalitetssäkring, framtidskompetenser m.m.

Att besöka mässan är kostnadsfritt och riktar sig till alla inom skolans och förskolans värld! Utställningen har utvecklats till en aktiv mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup-klasser, diskussioner och tävlingar! Här kan du ta del av det senaste från leverantörerna som förser skolan med alla sorters material/möbler/hårdvara etc. 

På SETT väljer du bland över hundra lärorika föreläsningar och får tillgång till en utställning med över 130 utställare. Missa inte massa tillfällen att på olika sätt få djupdyka i blandade aktuella ämnen. Möt dina branchkollegor på plats och dela erfarenheter med kollegor från hela Sverige. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med Pedagogik- & Didaktik, Ledning- & Utveckling, Det finns även Kombinationsbiljett där du kan delta på båda spåren eller som Mässbesökare där du får tillgång till utställningen.

Scroll to Top