18-20 april 2023

Därför ska vi ses på SETT!

Här har du möjligheten att kompetensutvecklas, ta del av  spännande diskussioner och hitta inspiration. SETT erbjuder ett stort konferensprogram, en interaktiv utställning och möjlighet till att nätverka med likasinnade från hela Sverige.

SETT riktar sig till dig:

Lärare
Förskolelärare
Rektor
Biträdande rektor
IT
Barnskötare
Förstelärare
IKT
Skolchef
Skolledare

SETT har ett gediget konferensprogram som riktar sig till dig som är lärare eller pedagog i skola, förskola, anpassad skola och fritidshem. Programmet är också för skolans chefer, beslutsfattare eller andra befattningar med utvecklingsuppdrag. På scen avhandlas intressanta och innovativa kunskaper, erfarenheter och fenomen som rör det moderna lärandet. Allt från ren pedagogik, modernt lärande, kreativitet, lärmiljöns betydelse och sociala medier till mer praktiknära exempel. Även ledarskapets betydelse, forskning samt utveckling, systemintegrering, lärmiljöns betydelse, kvalitetssäkring, framtidskompetenser med mera lyfts.

I mässhallen har vi över 150 utställande företag som på ett eller annat sätt arbetar för att utveckla, digitalisera och förenkla skolans värld. Här får du möjlighet att uppleva deras produkter och tjänster på plats, få presentationer och ta möjligheten att ställa de olika alternativen mot varandra - under ett och samma tak. Utställningen har utvecklats till en aktiv mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup-klasser, diskussioner och tävlingar! Här kan du ta del av det senaste från leverantörerna som förser skolan med alla sorters material/möbler/hårdvara etc. I samarbete med alla utställare kan vi årligen bjuda in till ett gediget monterprogram. 

Den första dagen på SETT avslutas alltid med ett nätverksmingel som sett lite olika ut genom åren. Senast fick alla besökare, talare och utställare möjligheten att samlas i direkt anslutning till mässans stängning för att nätverka under avslappnade former. Inga krav på att ta in nya intryck utan bara samla de nya erfarenheterna, träffa nyfunna vänner och lära känna andra likasinnade. Här bjöds även på drinkbiljetter till de 200 första och DJ fanns på plats. Den som även ville få med sig ett litet minne kunde samla sitt nätverk kring fotobåset.

På SETT väljer du bland över hundra lärorika föreläsningar och får tillgång till en utställning med över 130 utställare. Missa inte massa tillfällen att på olika sätt få djupdyka i blandade aktuella ämnen. Möt dina branchkollegor på plats och dela erfarenheter med kollegor från hela Sverige. SETT erbjuder skräddarsydda biljetter för dig som arbetar med Pedagogik- & Didaktik, Ledning- & Utveckling, Det finns även Kombinationsbiljett där du kan delta på båda spåren eller som Mässbesökare där du får tillgång till utställningen.

Scroll to Top