8-10 april 2025

Vad är Sett?

Sett är Nordens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande, från förskola till gymnasieskola. Sett grundades 2012 i Stockholm och har sedan dess haft en formidabel tillväxt och anordnar mötesplatser i både Belgien och Sverige. Sett Belgien är det största evenemanget för nederländsktalande skolor och annordnas den 26-27 februari 2025 i Mechelen, för mer inormation kontakta angelique.vanaccoleyen@easyfairs.com.

Sett har fokus på det senaste inom pedagogik samt utveckling och genom att skapa nätverksytor och erfarenhetsutbyte satsar vi på bred kompetensomställning för nordisk skolpersonal och skolledning. Sett genomförs på Kistamässan i Stockholm och vid senaste genomförandet år 2024 välkomnade vi drygt 4000 besökare.

En kreativ och interaktiv utställning

Utställningen på Sett ger dig inspiration, praktiska tips och produktnyheter. Förutom företag inom det innovativa och digitala lärandet, finns även kommuner, föreningar och start-ups på plats. Sett är en aktiv, bubblande och inspirerande mötesplats där företagen bjuder in till föreläsningar, popup-klasser, diskussioner, tävlingar etc. En perfekt möjlighet för att nätverka med kollegor i skolans värld och få till det kollegiala lärandet!

Sett stage

Mitt i utställningen har vi en scen som är tillgänglig för alla besökare. Här ges möjlighet att lyssna på kortare föreläsningar från partners och utställare. Ingen föranmälan behövs. 

Är du intresserad av att tala på Sett stage? Kontakta christina.olsson@easyfairs.com.

Ett smart event!

Vi vill göra mässupplevelsen så smidig som möjligt för våra besökare. Därför är din namnbricka du får i entrén på Sett inte enbart en namnbricka – den är också ditt digitala visitkort.

Varje utställare har en Smart Badge-läsare. När du håller upp namnbrickan mot läsaren byter du och utställaren uppgifter. I slutet av dagen får du ett mejl med en sammanställning över alla utställare du har “blippat”. Utställaren i sin tur får dina kontaktuppgifter och kan då enkelt skicka fortsatt information.

Ibland klickar man lite extra med en utställare och ni kan vilja byta mer detaljerad information med varandra. Utställaren kan då skanna din namnbricka med sin telefon och göra noteringar som underlättar inför framtida kontakt.

Planera in kommande års studiedagar!

8-10 april 2025
14-16 april 2026

Genom att planera in studiedagar på Sett kan ditt team dra nytta av allt som mässan har att erbjuda: inspirerande föreläsningar, innovativa lösningar och ovärderliga möjligheter till nätverkande med andra inom utbildningssektorn. Arrangera egna aktiviteter i gemensam lokal, kontakta oss för att höra mer.

Arrangör

Easyfairs Nordic AB

Kompetenspartners

Skolverket
Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!