Praktisk information för besökare

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna inför SETT.
Hittar du inte svaret nedan?
Maila oss på sett@easyfairs.com eller klicka på knappen nedan, så hjälper vi dig!

Vi värnar om din säkerhet, trygghet och hälsa

Easyfairs arbetar hårt med säkerhets- och sanitetsplaner för att säkerställa att våra evenemang ska vara säkra platser att mötas och göra affärer på. Vi investerar i ett brett utbud av lösningar, från ökade hygienprocedurer till teknik för att underlätta social distans och en oklanderlig sanitetsnivå. Inga åtgärder är för stora för oss när det kommer till att, på alla sätt möjliga, bevara hälsan och säkerheten för både personal, utställare och besökare.

Med anledning av presskonferensen 17 november angående vaccinationsbevis. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Mässverksamhet omfattas därför inte av det nuvarande förslaget om vaccinationsbevis. Vi för en dialog med berörda myndigheter om hur mässor eventuellt kommer påverkas i övrigt.

Easyfairs har sedan tidigare uppdaterade rutiner, Covid-19 certifieringar och arbetssätt för att skapa en trygg miljö för dig som deltar på våra mässor och arrangemang. Vi står redo att välkomna Er till våra kommande mässor. För mer information om vårt säkerhets- och hygienrutiner, läs mer här https://www.kistamassan.se/sakra-event/

SETT arrangeras den 26-28 april 2022. 

Nej, din bokning flyttas automatiskt över till kommande SETT och du får en ny bekräftelse mailad när vi bokat om dig.
Om det nya datumet inte passar, ber vi dig återkomma till sett@easyfairs.com

Din konferensbiljett flyttas automatiskt över till kommande SETT och du får en ny bekräftelse mailad när vi bokat om dig.
Om du väljer att inte närvara kan du överlåta din biljett till en kollega genom att kontakta sett@easyfairs.com.
Hittar du ingen ersättare hänvisar vi till användaravtalet där du godkänt att din bokning är bindande och pengarna återbetalas inte.

Då kan du överlåta din biljett till en kollega genom att kontakta sett@easyfairs.com.
Hittar du ingen ersättare hänvisar vi till användaravtalet där du godkänt att din bokning är bindande och pengarna återbetalas inte.

Då behöver du inte göra någonting. Din bokning flyttas automatiskt över till kommande SETT och du får en ny bekräftelse mailad när vi bokat om dig.

Vi kommer att anpassa det nya programmet efter den rådande situationen för att utbilda och informera om aktuella ämnen.

GENERELL INFO

Alt.1 Pendeltåg (Inga byten): Sök på stationen Arlanda C. på sl.se Du går av i Helenelund. Därifrån tar du höger när du kommit ut ur stationen och följer gångvägen till Kistamässan ca 7 min. Du kommer se ett högt torn från stationen som är Scandic Victoria Tower och ligger i samma byggnad som Kistamässan. Restiden med tåget från Arlanda är 23 minuter. Enkelbiljett SL + Arlanda passage: 151 kr.

Alt.2 Taxi: 3 mil och tar ca: 33 min. Taxi Stockholm har ett fast pris på 445 kr.
Tel. 15 00 00

Scandic Victoria Tower ligger vägg i vägg med Kistamässan. Läs mer på Scandic Victoria Towers hemsida. 

Fler boendealternativ hittar du här.

Boka Scandic Victoria Tower i direkt anslutning till Kistamässan och få 10% rabatt!

Bokning av rum sker via Scandic Victoria Towers hemsida www.scandichotels.se/victoriatower

Bokningskod: PRO10SE

Skriv in koden i rutan ”lägg till bokningskod” för att erhålla rabatten.

Koden gäller under datumen 25-28 april.

Ja! Garderoberna finns vid entrén intill mässhallen.

I direkt anslutning till Kistamässan finns det gott om parkeringsplatser och dessutom ytterligare platser i närområdet.

Avgift alla dagar 00-24
Period 1 – 4 tim 35 kr/tim
Period 4 – 6 tim 125 kr
Ett dygn 150 kr

Vi som mässarrangör ansvarar inte för eventuella prisändring Stockholms Stad gör.

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mässan. (Gäller ej ledarhund).

På mässan finns tillgång till en lunchrestaurang. Även i mässans närområde finns ett flertal restauranger och caféer som erbjuder allt från sushi till sallader och dagens lunch. 

Ja, vi har en fotograf plats på SETT under alla tre dagar. Om ni inte vill synas i bild säger ni till fotografen på plats.

PROGRAM

Konferensen på SETT är som en festival!

Du bokar din konferensbiljett och väljer på plats de föreläsningar du vill lyssna till. På SETT väljer du bland över hundra lärorika föreläsningar och får tillgång till en utställning med över 130 utställare.

Missa inte workshops med tillfälle att djupdyka i blandade aktuella ämnen. Möt dina branchkollegor på plats och dela erfarenheter med kollegor från hela Sverige. Vi öppnar salarna 30 minuter innan föreläsningen börjar.

Observera att du måste ha en köpt konferensbiljett för att delta på föreläsningarna. Vill du enbart ha tillgång till utställningen kan du anmäla dig gratis som mässbesökare.

Om du bokar en biljett till Lednings- & utvecklingsspåret är du garanterad plats till föreläsningar på detta spår.

Har du bokat en biljett till SETT MasterClass har du en garanterad plats på vald workshop.

– Mötesplatsen på mötesplatsen.

SETTdate är en yta mitt i utställningen för er besökare att mötas, reflektera, diskutera eller bara ”hänga en stund”. Du kommer även att kunna ta del av spännande aktiviteter från organisationer under de tre dagarna där du får möjlighet att pröva på något rent praktiskt som engagerar. 

Läs mer här!

BILJETTER & ANMÄLAN

För dig som redan hade bokat biljett till ett tidigare SETT kommer få ny bekräftelse skickad till dig som gäller för SETT som går av stapeln 26-28 april 2022 istället.

Exempelvis om du hade bokat biljett för dag 1 tidigare så gäller din biljett för 26 april.

Biljetten skickas ut automatiskt närmre eventet.

 

Det finns två olika spår: Pedagogik- & Didaktikspåret samt Ledning- & Utvecklingsspåret.

Pedagogik- & Didaktikspåret riktar sig till dig som lärare eller pedagog och avhandlar pedagogik, undervisningsmodeller, didaktik och modernt lärande från praktiknära exempel till forskning.

Ledning- & Utvecklingsspåret är främst riktat till skolledare i skola och förskola och beslutsfattare på olika nivåer, men även lärare och förskollärare med ett utvecklingsuppdrag som ikt-pedagoger och förstelärare.

Läs mer om de olika biljettkategorierna här.

Respektive målgrupp har intressant innehåll att delta på alla dagar, men vi har delat upp merparten av innehållet för att förenkla ditt val av dag när du bokar konferensbiljett.

Om du har skrivit in felaktiga fakturauppgifter kan du maila ditt bokningnummer eller fakturanummer och de korrekta uppgifterna till sett@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Det löser vi!  Maila oss på sett@easyfairs.com så skickar vi om din bokningsbekräftelse till dig. I din bokningsbekräftelse hittar du din biljett.

Om du väljer att inte närvara kan du överlåta din biljett till en kollega genom att kontakta sett@easyfairs.com.

Hittar du ingen ersättare hänvisar vi till användaravtalet där du godkänt att din bokning är bindande och pengarna återbetalas inte.

Kontakta oss på: sett@easyfairs.com så hjälper vi dig!