Första talarna vid SETT 2024

Teamet bakom SETT är stolta över att presentera de första talarna inför SETT 2024 och ge er en första tjuvtitt på programmet. Denna imponerande skara experter representerar en spännvidd av kunskap och erfarenhet som speglar konferensens engagemang för innovation, inkludering och framsteg inom utbildningssektorn.

Barakat Ghebrehawariat – En röst för mångfald och inkludering
Barakat Ghebrehawariat, en statsvetare och föreläsare, har gjort sig känd för sitt arbete med normkritik och antirasism från ett kommunikationsperspektiv. Som författare till den bästsäljande boken “Får man säga svart?” och värd för podcasten “Nyanserat med Barakat”, kommer han att ge värdefulla insikter i mångfaldsarbetet och dess betydelse inom utbildningsvärlden.
Medverkar på SETT 18 april.

Oskar Palmenfelt – Expert på konflikthantering i skolan
Oskar Palmenfelt, utbildad i konflikthantering och medling, har sedan 2014 utbildat personal på över 200 skolor i Sverige. Hans workshop kommer att fokusera på personalledd skolmedling, och visa hur man skapar ett gemensamt förhållningssätt till konflikthantering. Deltagarna får även prova på mini-medling och ta del av Medlingscentrums guide.
Medverkar på SETT 17 april.

Sara Willermark – Expert på digitalt lärande
Sara Willermark, en docent i informatik med fokus på arbetsintegrerat lärande, kombinerar sin erfarenhet som gymnasielärare med sin forskning om digital didaktisk design. Hon kommer att dela med sig av sina insikter om hur digitalisering påverkar lärande och lärarrollen i dagens samhälle.
Medverkar på SETT 17 april.

Íris Eva Gísladóttir – En innovatör inom EdTech
Som ordförande och medgrundare av den isländska EdTech-branschen, och medgrundare av matematikinlärningsplattformen Evolytes, representerar Íris Eva Gísladóttir en ny våg av utbildningsteknologi. Hennes vision om att revolutionera utbildningen genom teknik kommer att ge viktiga perspektiv på konferensen.
Medverkar på SETT 16 april.

Elaine Eksvärd – Kommunikationsexpert med hjärtat på rätta stället
Elaine Eksvärd, en välkänd kommunikationsexpert och författare, är känd för sina analyser och råd i svensk media. Med sin unika bakgrund och erfarenheter kommer Elaine att ge deltagarna verktyg för effektiv kommunikation och social kompetens.
Medverkar på SETT 17 april.

Framåtblickande och inspirerande
Dessa talare representerar endast en del av det som gör SETT 2024 till en måste-uppleva händelse för alla inom utbildningssektorn. Genom att förena dessa olika röster, siktar konferensen på att erbjuda perspektiv och lösningar som adresserar dagens och morgondagens utmaningar inom utbildningen. Vi ser fram emot att välkomna dessa inspirerande talare och alla deltagare till en händelserik och insiktsfull konferens. Programmet presenteras löpande och vi kommer inom kort presentera ytterligare innehåll inför vårens mesta mötesplats.

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!