Med siktet inställt på bildning och framtidssyn – SETT presenterar stolt årets moderatorer

När SETT 2024 öppnar på Kistamässan den 16-18 april, har vi nöjet att presentera två insiktsfulla och inspirerande röster inom utbildning och mediekommunikation: Matilda Westerman och Emanuel Karlsten.

Matilda Westerman: En drivande kraft i Ledarspåret

Som moderator för Ledarspåret, bidrar Matilda Westerman inte bara med sin gedigna kunskap om svensk utbildningspolitik, utan också sin passion för folkbildning som en motor för samhällsförändring. Med erfarenheter som stabschef på Utbildningsdepartementet under Gustav Fridolins tid som utbildningsminister, har Westerman skaffat sig en ovärderlig inblick i det som driver svensk utbildningspolitik framåt.

Westermans tid som pressekreterare för Lärarförbundet och hennes arbete inom BRIS förbundsstyrelse har stärkt henne som förespråkare för både vuxna och barns rättigheter och välmående. Hon är författaren till böcker som ‘Så funkar Sverige’ och flera andra facklitteraturer för barn, där pennan blir ett redskap för att upplysa och inspirera till förändring. Hennes medverkan på SETT kommer bland annat att fördjupa diskussionen om ledarskapets roll i förskolan och skolans utveckling och hur vi bäst rustar våra unga för framtiden.

Emanuel Karlsten: En visionär röst i Nordiskt sammanhang

Nordic Track har äran att presentera Emanuel Karlsten som sin moderator. Karlsten, en journalist med bred insikt i hur digitalisering påverkar samhälle och demokrati, är en pålitlig guide för en dag ägnad åt nordiskt samarbete kring utbildningens framtid. Som krönikör i Göteborgsposten och återkommande expert på internettrender i TV4 Nyhetsmorgon, har Karlsten etablerat sig som en trovärdig röst i Sveriges medielandskap.

Hans podcast, Mediepodden, är Sveriges största när det gäller medier, och hans läsarfinansierade journalistik som finansieras har belönats med Stora journalistpriset. Karlsten har inte bara blivit erkänd som en framstående kommunikatör, utan även som en av Sveriges mest inflytelserika framtidsmakthavare, vilket gör hans insikter extra spännande och förhoppningsvis givande för deltagarna på Nordic Track under SETTdagarna

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!