Neil Selwyn till Nordic Track

Nu kan vi äntligen presentera den första talaren som kommer att medverka i årets SETT-konferens. Registreringen öppnar den 1 november och vi ser fram emot att välkomna er till inspirerande dagar fyllda med insikter från framstående experter inom utbildning och teknik och verksamma lärare och ledare.

Internationell forskare med över 30-års erfarenhet
Neil Selwyn är en av huvudtalarna på årets mötesplats och kommer medverka i Nordic Track den 16 april. Selwyn är inte bara en profil inom utbildningsteknik, utan även en ledande internationell forskare inom digital utbildning. Med över 30 års erfarenhet av att utforska integrationen av digital teknik i skolor, universitet och vuxenutbildning har Neil fått en sällsynt insikt i de verkliga utmaningarna och möjligheterna som digitaliseringen medför.

Hans arbete sträcker sig över nationella forskningsprojekt som utforskar implementeringen av utbildningsdata, inlärningsanalys och AI-teknologier, till samarbete med globala aktörer som BBC, Gates Foundation, Microsoft Partners in Learning och UNESCO. Neil är även värd för podcasten ‘Meet The Education Researcher’, där han dyker djupt ned i de senaste idéerna från utbildningsforskningens värld.

Programpunkter och talare inom spåren är under bearbetning och presenteras löpande.

Läs mer om konferensen här.

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!