SETT 2024: Mellan Skärmtid och Samhällsansvar

Det sägs ofta att förändring är den enda konstanten, och det är kanske särskilt kännbart när vi pratar om lärande. År 2024 tar SETT oss på en djupdykning in i denna tanke, där vi flyttar blicken från skärmarna till större samhällfrågor. Efter förra årets framgångsrika tema “Livslångt lärande” tar vi nästa kliv framåt – och det är ett stort kliv.

Vi utforskar skolans och förskolans kritiska roll i att inte bara ge kunskap utan också förbereda våra unga för en alltmer komplex och dynamisk omvärld. Den snabba takten i digitaliseringen har redan haft en monumental inverkan på hur vi beter oss och lär oss. Men hur går vi vidare i denna diskussion, bortom skärmtiden?

Vi lever i en era av ständiga globala utmaningar, vare sig det gäller politiska stridigheter, klimatkris eller ekonomisk turbulens. Frågan är: hur förbereder och rustar vi nästa generation för att navigera dessa komplexa landskap?

SETT 2024 blir en mötesplats för reflektion, innovation och framförallt, handling. Med ett fokus på att balansera den digitala världens möjligheter med verkliga världens krav, söker vi svar på hur vi kan hjälpa barn och unga att engagera sig digitalt utan att bli helt uppslukade av det.

Vi ser fram emot att välkomna er till SETT 2024 – en konferens som kommer att inspirera, utmana och förhoppningsvis påverka synen på lärande och samhällsansvar.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top