IMVI Labs
IMVI Labs

Imvi Labs

Om oss

Imvi Labs erbjuder en unik patenterad metod för att förbättra elevers läs- och koncentrationsförmåga genom att träna och stärka ögonkoordinationen. Metoden bygger på forskning gjord i samarbete med forskare vid Karolinska Institutet. ccÖgonkoordinationen tränas med hjälp av en mobilapp och VR-glasögon genom att titta på streamat innehåll från SVT Play, UR, Binogi och YouTube. Träningen kombineras med tester i appen av läshastighet och samsyn.

Med så lite som 15 minuters träning, 4 gånger i veckan och minst 12 veckor, uppnås varaktiga förbättringar. Den exakta träningslängden utvärderas individuellt. Redan efter bara 2 timmars träning visade alla deltagare i en studie signifikanta förbättringar av ögonkoordinationen. Hittills har alla som har genomfört minst 12 veckors träning uppnått förbättringar i läshastigheten.

Vi har framgångsrikt tränat elever med vergensproblem, dyslexi, adhd, dld, läs- och koncentrationsproblem. Appen och testerna finns för närvarande på svenska och engelska, medan själva träningen kan göras på valfritt språk med YouTube.

Ögonkoordinationsproblem drabbar 10 % av befolkningen. När vi har screenat hela klasser och skolor har vi sett att 40-50 % av eleverna har problem med sin ögonkoordination.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!