Imvi added to SPSM’s inspiration pages: Improved accessibility in education
Imvi Labs

Imvi tillagt på SPSM:s inspirationsidor: Förbättrad tillgänglighet i utbildningen

Vi är glada att meddela att Imvi nu finns med på SPSM inspirationsidor! Denna inkludering markerar en betydande milstolpe i vårt arbete med att förbättra tillgängligheten för alla elever, oavsett deras förmågor eller funktionsnedsättningar.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bakgrund:
SPSM arbetar för att säkerställa att barn, elever och vuxenstuderande, oavsett funktionsnedsättning, har de resurser och det stöd de behöver för att nå sina utbildningsmål. Genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i särskolor, kompetensutveckling, tillgängliga läromedel och statsbidrag strävar SPSM efter att skapa inkluderande lärmiljöer.

Om SPSM:s inspirationsidor:
Inspirationsidorna fungerar som en värdefull resurs för pedagoger som söker inspiration och idéer inom olika utbildningsområden. Pedagoger kan hitta exempel på läromedel, digitala verktyg och lärarlitteratur för olika ämnen, områden och skolformer. De material som visas på dessa sidor är utvalda för att stödja barn och elever med funktionsnedsättningar och är anpassade efter aktuella läroplaner och kursplaner.

Inkludering av Imvi:
Imvi har lagts till på inspirationsidorna, inledningsvis under ämnessidorna för svenska för alla sidor kopplade till grundskolan och gymnasiet

Avslutning:
Inkluderingen av Imvi på SPSM:s inspirationsidor understryker vårt åtagande att främja inkluderande utbildning och tillhandahålla värdefulla resurser för pedagoger och elever. Vi är tacksamma för denna möjlighet att samarbeta med SPSM och ser fram emot den positiva påverkan detta samarbete kommer att ha på elevernas lärandeupplevelser.

Vi uppmanar pedagoger att utforska SPSM:s inspirationsidor och upptäcka det rika utbudet av resurser som finns tillgängliga för att stödja inkluderande utbildning.

För mer information besök SPSM Inspirationsidor:
https://hittalaromedel.spsm.se/inspiration/grundskolan-ak-1-3/svenska/ https://hittalaromedel.spsm.se/inspiration/grundskolan-ak-4-6/grundskola-arskurs-4-6-svenska/
https://hittalaromedel.spsm.se/inspiration/grundskolan-ak-7-9/svenska/ https://hittalaromedel.spsm.se/inspiration/gymnasieskolan/svenska/

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!