Nordiska Edtech-startups: Vinn en monter och pitcha på Nordens största konferens

Inför SETT 2024 lanserar vi Nordic Innovation Space i samarbete med Swedish Edtech Industry, Edtech Finland, EdTech Denmark, Icelandic EdTech Industry och IKT-Norge för att främja nordisk innovation och belöna två startups från varje land med en plats för att visa upp sina lösningar. 

Nordic Innovation Space är en dynamisk utställning som visar upp edtech-startups från Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. SETT äger rum på Kistamässan i Stockholm från den 16:e till den 18:e april 2024 och lockar tusentals lärare, skolledare och IKT-strateger från grund- och gymnasieskolor.

En Plattform för Innovation

För att sätta nordisk innovation inom edtech i rampljuset har SETT skapat Nordic Innovation Space. Vi inbjuder nu tio edtech-startups att ansöka om en plats för att inte bara få en chans att bli presenterade på vår webbplats och i vårt nyhetsbrev utan också för att erhålla synlighet på plats och tillgång till ett verktyg för generering av leads.

Pitcha inför Nordiska Draknästet

Fem startups kommer även väljas ut och få chansen att pitcha sin produkt inför en panel bestående av investerare och experter. Denna pitching-session, som vi kallar Nordiska Draknästet, kommer att äga rum under SETT-mässan mellan den 16:e och 18:e april i Stockholm. Den startup som levererar den bästa pitchen kommer att belönas med en eftertraktad monter på SETT 2025.

Denna möjlighet är ett unikt tillfälle för nordiska edtech-startups att visa upp sina innovativa lösningar och idéer. Missa inte chansen att bli en del av denna spännande utveckling inom den nordiska edtech-scenen.

Ansökan är nu stängd.

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!