Såhär fungerar provisionering till DNP

Vi kan hjälpa alla Sveriges skolor med provisionering i skarpt läge!

Eventful har tidigare i år, tillsammans med Skövde Kommun och Skolverket, provisionerat riktigt data till den verkliga produktionsmiljön inför digitala nationella prov.

Kom och lyssna på Andreas Eng, Operativ chef och vice VD, och Johan Kåvestam, ansvarig för Integration och Identitet, för att ta del av hur det praktiskt går till samt få reda på vilka steg du behöver ta för att få provisionering på plats och fungera.

Anna-Karin Gustavsson, Verksamhetsutvecklare Skövde Kommun:
-Yes, vi klarade det! I samarbete med vår kompetenta IT-avdelning och fantastiska Eventful har Skövde lyckats att provisionera till Skolverkets provtjänst för DNP. Nu har vi tekniken på plats från ax till limpa och det känns otroligt tryggt att se att det funkar.

Johan Kåvestam, ansvarig för Integration och Identitet på Eventful:
-Det känns bra att veta att vi har förmågan att hjälpa alla de skolor som vill ha vårt stöd när det gäller provisionering av data till provtjänsten. Vi har ett bra samarbete med Skolverket, vilket är en förutsättning för att lyckas med detta relativt komplexa projekt. Att ha ett nära samarbete med de huvudmän som ligger i framkant och vill testa nya lösningar är självklart för oss, då vi kan dra nytta av varandras lärdomar och erfarenheter.

Vi ses!

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!