ZAGG släpper ny trådlös laddningsmatta för skrivbordet
ZAGG International

ZAGG släpper ny trådlös laddningsmatta för skrivbordet

ZAGGs nya Desk Mat är en allt-i-ett-lösning som kombinerar musmatta, skrivbordsunderlägg och trådlös laddare, perfekt för en organiserad och effektiv arbetsplats.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

[Mycket varmt välkomna att besöka oss på SETT Dagarna på Kistamässan den 16-18 april. Monter D:13, precis till vänster om huvudingången]

ZAGG släpper Desk Mat med inbyggd trådlös laddning, en idealisk lösning för alla som vill ha en organiserad och effektiv arbetsplats. Med denna skrivbordsmatta kan du enkelt ladda mobil, mus, tangentbord och andra enheter trådlöst med en effekt på upp till 10 watt.

Med skrivbordsmattans platta design och integrerad trådlös laddningsfunktion kan du ladda allt från en trådlös mus, mobiltelefon och ett trådlöst tangentbord utan att kompromissa med stil eller funktionalitet.

Desk Mat är kompatibel med de flesta enheter som stöder trådlös laddning, inklusive ZAGG Pro Keyboards, ZAGG Pro Mouse och ZAGG Pro Stylus 2.

ZAGG Desk Mat är tillverkad av premium-material med en mjuk ovansida i tyg och en halkfri undersida som säkerställer att mattan ligger stadigt på arbetsytan. Den integrerade USB-C-kabeln eliminerar behovet av ytterligare kablar och underlättar enkel uppkoppling till en strömkälla.

Desk Mat har ett designat spår för pennor och stylus, vilket hindrar dem från att rulla iväg och försvinna på skrivbordet. Den släta tygytan är även idealisk för användning av din mus, och ger en jämn och precis kontroll.

Funktioner och egenskaper

Upp till 10W trådlös laddning. 10 watt trådlös laddning på den övre, centrala laddningsplatsen.

Integrerad USB-C-kabel. Håll ditt skrivbord rent och snyggt med en integrerad USB-C-kabel.

Premiumyta. Mattans ovansida är slät och avtorkbar, med halkfritt material. Tyget ger en exakt underlag för datormusen och inkluderar även spår för pennor.

Halkfri botten. Designad för att ligga stadigt på ditt skrivbord med sin halkfria undersida

Det rekommenderade butikspriset är 499 kronor.

Besök www.ZAGG.com eller följ oss på sociala medier.


https://www.instagram.com/zagg
https://www.facebook.com/zagg
https://www.youtube.com/user/ZAGGTV

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!