Webbinariet  “Digitalisering i förskolan – så gör ni för att lyckas!” lockade 2000+ anmälningar!
Unikum – Unikt Lärande AB

Webbinariet “Digitalisering i förskolan – så gör ni för att lyckas!” lockade 2000+ anmälningar!

Digitaliseringen är ett ständigt relevant ämne. Förra året tog vi initiativet och bjöd in forskarna Susanne Kjällander och Bim Riddersporreför att diskutera digitalisering i förskolan utifrån olika perspektiv och infallsvinklar.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Unikum ser fram emot årets SETT-mässa den 16-18 april med tema Mellan Skärmtid och Samhällsansvar! Programmet kommer att djupdyka i skolans och förskolans avgörande roll i att förbereda unga för en framtid som är både komplex och dynamisk. I programmet lyfts frågor om hur vi bäst utrustar nästa generation för att kunna navigera i takt med den snabba digitaliseringen och globala utmaningar.

Vi på Unikum blir ständigt påminda om hur relevant digitalisering som ämne är. När vi publicerar innehåll om digitalisering inom skolvärlden märker vi hur det verkligen berör och engagerar – vilket visar att det finns ett stort behov av att dela erfarenheter och tips.
Förra året tog vi därför initiativet och bjöd in forskarna Susanne Kjällander och Bim Riddersporre, redaktörer för boken “Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund”, till ett webbinarium för att diskutera ämnet utifrån olika perspektiv och infallsvinklar. Webbinariet lockade över 2000 anmälningar och var mycket populärt!

Susanne och Bim delade praktiska tips på hur pedagoger kan använda digitala verktyg på ett ansvarsfullt sätt för att främja lärande och utveckling. Läs en sammanfattning av tipsen eller kolla på inspelningen av det populära webbinariet genom att klicka på länken nedan.

Vår ambition är att kontinuerligt bevaka digitaliseringen och andra relevanta frågor som berör förskolan och skolans värld. Du hittar fler webbinarier, intervjuer och andra resurser för pedagoger och rektorer på vår blogg (blogg.unikum.net)!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!