Time to shine – be Brilliant!
Sanoma

Time to shine – be Brilliant!

Nu lanserar vi Brilliant, ett nytt läromedel i engelska för högstadiet.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nu lanserar vi Brilliant, ett nytt läromedel i engelska för årskurs 7-9. Brilliant har en tydlig struktur genom böckerna och har texter och övningar på olika nivåer för att kunna anpassas efter elevernas olika behov.

I en klass är spannet på kunskapsnivåerna brett och därför är spannet av nivåerna på texter och övningar i Brilliant lika brett – det finns något för alla.
Texterna i Brilliant-serien handlar om fascinerande ämnen och spännande människor och tar upp unga människors egna upplevelser och vardag. Till texterna finns en stor mängd övningar på olika nivåer som hjälper eleverna att utvecklas och som repeterar grundläggande kunskaper.

Grundlig grammatik
Brilliant är det perfekta läromedlet för elever som behöver befästa sina grammatiska kunskaper. I varje temakapitel finns ett grammatikavsnitt som innehåller en uppvärmningsdel som sedan följs av övningar på tre nivåer. I slutet av Textbook finns ett sammanfattande grammatikavsnitt.

Tydlig struktur
Eleverna har en Textbook och en Workbook där varje temakapitel innehåller en snitslad bana med tydlig arbetsgång. Genom att följa denna arbetsgång blir det alltid tydligt för dig och eleverna vad ni ska göra och vad som kommer härnäst.

Ett lärarstöd värt namnet
Till Brilliant finns en helt ny typ av lärarmaterial i Lärarstöd+. Det är ett digitalt undervisningsverktyg som underlättar för dig i klassrummet. Du fortsätter att undervisa så som du alltid har gjort, bara smidigare. Eleverna har tryckta böcker men du har ett idealiskt verktyg som innehåller det du behöver för en elevaktiv, engagerande och anpassningsbar undervisning.

Textbook och Workbook för åk 7 utkommer i april 2024. Textbook och Workbook för åk 8 och 9 utkommer VT -25.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!