The teachers want a soundfield system in every classroom!
Phonak

Lärarna vill ha ett ljudutjämningssystem i alla klassrum!

På Glanshammars skola används ljudutjämningssystemet Roger SoundField i nästan all undervisning. Arbetsklimatet är lugnare i klassrummet och alla elever kan numera höra vad som sägs – och läraren sparar sin röst.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

– Sen jag började använda systemet behöver jag inte anstränga rösten på samma sätt som jag gjorde tidigare, eftersom ljudet når ut så bra. Jag jobbar med min röst och ändrar olika tonlägen, men jag behöver ju inte höja och sänka min röst på samma sätt, säger läraren Jessika Larsson.

Roger SoundField påverkar framförallt undervisningen genom att klassrummets 25–30 elever på ett enkelt sätt blir delaktiga, och slipper tappa fokus som tidigare. Lärarens röst blir tydlig och närvarande för alla. Och eleverna använder systemets handmikrofoner när de ska samtala, redovisa eller svara på frågor.

– Gensvaret från lärarna är att alla vill ha det i sina klassrum! Efterfrågan är stor även bland eleverna. De känner numera att systemet är helt naturligt i deras lärmiljö, säger rektor Katarina Hammarström.

– Min röst är mitt arbetsverktyg och ska hålla ett långt arbetsliv. Roger SoundField är en gamechanger – jag slipper ropa och kan spara rösten, säger idrottsläraren Sarah Haponski.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!