IPEVO TOTEM 360 and TOTEM 180 win the 2024 Taiwan Excellence Award
IPEVO B.V.

IPEVO TOTEM 360 och TOTEM 180 vinner 2024 års Taiwan Excellence Award

IPEVO meddelade idag att dess IPEVO TOTEM 360 Immersive Conference Camera + Speakerphone och TOTEM 180 Panoramic Conference Camera har tilldelats "2024 Taiwan Excellence Award" i Taipei, Taiwan.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

IPEVO Inc är stolta över att meddela att dess TOTEM 360 Immersive Conference Camera + Speakerphone och TOTEM 180 Panoramic Conference Camera har mottagit “2024 Taiwan Excellence Award” i Taipei, Taiwan. Denna prestigefyllda utmärkelse erkänner enastående produkter och innovationer som visar upp den taiwanesiska industrins kvalitet och förträfflighet. Båda lösningarna erbjuder helt uppslukande plug-and-play-möten från vilken plats som helst.

“Vi är hedrade över att ta emot det här internationella priset, som återspeglar vårt engagemang för visuell kommunikation och vårt senaste inträde i den kommersiella sektorn”, säger Aaron Lee, General Manager för IPEVO. “I framtiden kommer vi att fortsätta att utnyttja vår FoU-kapacitet och innovativa anda för att utveckla videokommunikationslösningar för olika branscher.”

TOTEM 360 integrerar en 360-graderskamera, kraftfulla högtalare och AI-förbättrade mikrofoner för kristallklart ljud och video. Dess person- och röst AI-spårningsteknik, tillsammans med AI-brusreducering, säkerställer en uppslukande kommunikationsupplevelse.

TOTEM 180 är designad för små och medelstora mötesrum och erbjuder snabbt och effektivt skapande av mycket uppslukande mötesmiljöer. Med videosömnadsteknik och inbyggd brusreducering ger den en sömlös mötesupplevelse.

IPEVO är fortfarande engagerat i att tillhandahålla banbrytande lösningar för professionell kommunikation och samarbete. Besök https://www.ipevo.com för att lära dig mer om dessa prisbelönta produkter och andra innovativa erbjudanden.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!