Clevertouch tillhandahåller den första Google-certifierade interaktiva EDLA-skärmen
Clevertouch

Clevertouch tillhandahåller den första Google-certifierade interaktiva EDLA-skärmen

Clevertouch tillkännager den globala lanseringen av ett nytt partnerskap med Google. IMPACT Lux, den första interaktiva panelen som har inbäddat EDLA-certifiering (Enterprise Devices Licensing Agreement).

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Clevertouch tillkännager den globala lanseringen av ett nytt partnerskap med Google. IMPACT Lux, den första interaktiva panelen som har inbäddad EDLA-certifiering (Enterprise Devices Licensing Agreement).

IMPACT Lux-funktionaliteten är förhöjd för att ge ökade säkerhetsnivåer, utan att behöva lägga till en OPS, vilket kan öka en säkerhetsrisk med dess externa tillgänglighet. EDLA-certifiering säkerställer att Clevertouch-panelerna är kompatibla med de senaste programuppdateringarna och säkerhetsprotokollen för Googles och Microsofts programsvit.

CTO Shaun Marklew kommenterar: “Vi är ledande inom progressiv interaktiv teknologi. Vi strävar ständigt efter att säkerställa att vi förser våra partners och slutanvändare runt om i världen med revolutionerande teknisk innovation. Vi är stolta över att vara den första lanseringspartnern för EDLA, ett år som förändrar spelet för Clevertouch-partners och slutanvändare.” Panelerna ger användarna möjlighet att använda Googles programsvit, inbyggda Microsoft-appar och deras valda samarbetsappar . Våra EDLA-certifierade paneler är perfekta för klassrum, mötesrum och andra samarbetsmiljöer, Lux erbjuder förtrolighet för enkel användning och ger IT ett extra lager av säkerhet.

I varje IMPACT Lux ingår en exklusiv gratis 2-kurs Google Certified ackreditering ledd av vårt Google-certifierade team på EOS. Den här kursen kommer att lära användarna hur man maximerar EDLA-funktionerna i panelen och avslutas med gratis inträde till Google-examen.

Upptäck IMPACT LUX.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!