Vklass AB

Vklass AB

Om oss

Vklass är ett innovativt och användarvänligt företag som utvecklar och levererar en lärplattform för förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildning. Sedan starten 2007 har Vklass vuxit till att bli en av Sveriges ledande leverantörer av utbildningsplattformar, med över 80 kunder och 1 miljon användare inom både offentlig och privat sektor. Vklass hjälper elever, lärare och vårdnadshavare att få tillgång till information, samarbeta, kommunicera och sköta sitt dagliga administrativa arbete på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Företaget grundades i Stockholm med en drivkraft att använda digitala verktyg för att utveckla skolprocesser och skapa mer tid för lärande i skolan. Vklass fokuserar på kommunikation och delning av material mellan skolans elever, lärare, vårdnadshavare och administrativ personal. Idag har Vklass över 3000 anslutna skolor och hundratusentals aktiva användare, fördelat på över 80 kommunala och fristående utbildningsaktörer runt om i Sverige.

Vklass arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sin produkt, utöka med nya moduler och leverera förstklassigt stöd och support i alla delar av tjänsten. Företaget värnar om kvalitet, tillgänglighet och säkerhet, och har därför infört ett ledningssystem för kvalitet, miljö och informationssäkerhet baserat på de internationella standarderna ISO 9001:2015 (kvalitet), ISO 14001:2015 (miljö) samt ISO 27001:2017 (informationssäkerhet).

Besök oss på vår monter för att lära dig mer om hur Vklass kan förbättra och effektivisera ditt arbete inom utbildningssektorn och hur vi tillsammans kan skapa en bättre framtid för våra elever och lärare.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!