Unga Innovatörer

Unga Innovatörer

Om oss

Vi är en oberoende, ideell utbildningsorganisation som vill stärka ungas innovativa förmågor, dvs kreativitet, problemlösning och samarbetsförmåga. Vi gör det genom att stötta skolor med kostnadsfria läromedel och verktyg som bygger på egenutvecklade innovationsprocesser.

Vårt mål är att alla elever på högstadiet och gymnasiet ska få träna på att bli kreativare, kunna lösa problem på nya sätt och samarbeta i team. Det gör vi genom att hjälpa lärarna undervisa i en kreativ process där eleverna skapar innovativa lösningar för samhällsutmaningar, både de vi ser idag och i framtiden.

Vi vet att världen inte blir enklare att leva i utan tvärtom mer och mer komplex. Vi vet också att de unga som tränat upp innovativa förmågor klarar sig bättre. Med vårt bidrag i det svenska skolsystemet kommer vi kunna lägga Sveriges framtid i en mer förberedd generation.

Vi har över 40 års erfarenhet av att arbeta med innovation i skolan!

Nyheter

Innovationsdagen 2024

Innovationsdagen 2024

Startskottet för Unga innovatörer initiativ Innovationskampen som syftar till att ge alla elever möjlighet att utveckla innovativa förmågor i skolan.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top