Tempus Information Systems

Tempus Information Systems

Om oss

Tempus. Ger förskolan tid.

Tempus är ett beprövat och lättanvänt system för schemaläggning, närvarohantering och resursplanering av både barn och personal i förskolan. Tempus förenklar vardagen och effektiviserar verksamheten, och ger både vårdnadshavare och personal mer tid för barnen.

Administration & förvaltning
Tempus administrationsportal ger personal, administratörer och rektorer en tydligare bild av verksamheten. Placeringar, kommunikation med vårdnadshavare, statistik och översikt över skolor och avdelningar är bara några av funktionerna som finns samlade här.

I verksamheten
Med Tempus slipper personalen hålla koll på papperslappar med scheman och påminnelser till vårdnadshavare. Tempus ger snabb överblick över både schemalagd tid och faktisk närvaro, vilket underlättar planering och samarbete mellan avdelningar. Tack vare mindre administration får personalen på förskola och fritids mer tid för barnen!

För vårdnadshavare
Digital schemaläggning, faktisk närvaro, automatiska påminnelser och kommunikation med personalen är bara några av Tempus fördelar för vårdnadshavare. Det har aldrig varit enklare att schemalägga för förskola och fritids!

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!