StudyBee

StudyBee

Om oss

StudyBee hjälper skolor att skapa samsyn, förbättra samverkan och arbeta datadrivet för att stödja elevernas lärande och utveckling. Vårt verktyg med ett integrerat Early Warning System ger översikter på flera nivåer såsom förvaltning, skola, klass och enskild elev samt värdefulla insikter kring elevernas studiesituation, vilket bidrar till ett förbättrat systematiskt kvalitetsarbete i skolan. StudyBee fungerar för alla skolformer såsom grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning samt yrkeshögskola.

Nyheter

StudyBee vinner avtal med Lunds kommun

StudyBee vinner avtal med Lunds kommun

Nu är det klart att det blir edtechbolaget StudyBee som levererar stödsystem för undervisning och lärande till gymnasieskolor och vuxenutbildning i Lunds kommun. StudyBee vinner upphandlingen i konkurrens med flera välkända lärplattformsleverantörer.

Läs mera »
StudyBee Mobile ger eleverna full koll

StudyBee Mobile ger eleverna full koll

När Enok Fu Larsson började gymnasiet introducerades han också för första gången till en elevapp. Gymnasiet använde StudyBee och lärarna pushade återkoppling och bedömning till StudyBee Mobile. Han fick full koll på sin studiesituation från dag ett.

Läs mera »

Jobbannonser

Utvecklare till Edtech-startup

StudyBee är redan en etablerad aktör på svenska marknaden med kunder inom grund-, gymnasie- och vuxenutbildning. Vi har även kunder i Belgien. Vårt Google Classroom-verktyg för elevutveckling utvecklas kontinuerligt i samarbete med våra kunder. Nu satsar vi för att kunna hantera ännu mer nyutveckling. Vi söker dig som delar vårt engagemang att ge skolpersonal och elever moderna hjälpmedel som förenklar deras vardag.

StudyBee är en start-up, vilket innebär att du måste vara både flexibel och pragmatisk. Vi jobbar tätt ihop för att lösa utmaningar samtidigt som alla har sina respektive ansvarsområden. Du är genuint intresserad av att lära dig nya saker.

Du behöver kunna såväl frontend som backend, och kanske även hosting och liknande. Kunskap om Google Classroom är positivt. Vår produkt innehåller en react native mobilapp, två react webbappar och backend med node js, graphql och postgresql.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top