Sollentuna Kommun

Allt är möjligt hos oss!
I Sollentuna kommun jobbar vi tillsammans mot tydliga mål. Vi vill erbjuda Sveriges bästa skola. Vägen dit kallar vi för Skolresan och den börjar i förskolan. Följ med på resan!

Redan idag är vi en stark skolkommun – från förskolan, i grundskolan och i gymnasieskolan. Med gott självförtroende säger vi: Det är möjligt hos oss! Vi har strukturerna, undervisningsmetoderna och samarbetsformerna för att vi ska lyckas! Ta del av vår framgångssaga. Sollentuna kommun arbetar hela tiden för att utveckla och förbättra verksamheten. De digitala satsningarna inom skolan är en viktig del i vägen till att kunna erbjuda Sveriges bästa skola.

Vi skapar en skola vars undervisning ska vara tillgänglig för alla elever. Det gör vi genom att stärka personalen med en ökad kompetens om vad det innebär att anpassa den pedagogiska, den fysiska och sociala miljön. Lärmiljön ska vara utformad så att alla barn, elever och studerande kan inhämta och utveckla kunskaper och värden. All personal på skolan genomför utbildningen tillsammans vilket skapar en gemensam plattform för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Sugen på lunch och studiebesök?
Kom till oss den 25 april 2019 och träffa skolchef, förskolechef, rektorer och framtida kollegor – vi bjuder på lunch och studiebesök.

Anmäl dig på www.sollentuna.se/studiebesokskola

I år kommer vår monter vara fullspäckad med massor av spännande aktiviteter, talare och pedagoger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *