Schoolity
Schoolity

Schoolity

Om oss

Lärplattformen som byggdes utifrån skolornas önskemål och behov. Schoolity är en digital, heltäckande plattform som integrerar schemaläggning, administration, betygssättning, lektionsplanering, kommunikation och allt det där andra som görs i skolor utöver att undervisa och ta hand om våra barn. Det innebär:

1. Inga trassliga överföringar mellan olika program
2. Inget tidsödande letande efter information eller krångliga funktioner
3. Mer tid till det som är viktigt – den pedagogiska verksamheten och samvaron med elever och studenter.

Några kommentarer från våra kunder:

”En av anledningarna att vi valde just Schoolity var för att det var ett enkelt system att använda. Allt vi förut gjorde i olika system sker nu väldigt smidigt genom Schoolity.”

”Själva vardagsstrukturen och att all information finns på ett och samma ställe för eleverna är en av grundpelarna i att undervisningen ska fungera. Dessutom är plattformen enkel att administrera och det saknas sällan några funktioner.”

”För oss är Schoolitys styrkor de pedagogiska funktionerna. Schemafunktionen med agenda och ämnesytor och kopplingar däremellan med inlämningsuppgifter underlättar i kommunikationen med eleverna. Vi känner att det var ett väldigt lyft för våran verksamhet, inte minst under pandemin.”

”Elevernas föräldrar är väldigt nöjda med Schoolity vilket får oss att känna att Schoolity verkligen är en bra plattform. De kan ju se samma saker som eleverna kan se och det är jätteskönt tycker många av vårdnadshavarna, det underlättar för föräldrar att följa med och stötta i undervisningen.”

”Kommunikationen mellan oss som arbetar på skolan och föräldrar och elever har förbättrats. Vi behöver inte längre leta efter mailadresser eller tänka på att meddelanden kanske inte har nått fram. Det är verkligen en sån sak vi har använt oss av mer allt eftersom.”

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!