LEKTIONSAKUTEN
LEKTIONSAKUTEN

LEKTIONSAKUTEN

Om oss

LEKTIONSAKUTEN är Sveriges enda tjänst som erbjuder förinspelade lektioner i kompletta kurser av och med legitimerade lärare! Underlätta inom fler av skolans områden med en och samma tjänst! Garantera eleverna stöd och undervisning, och förbättra samtidigt arbetssituationen för både lärare och rektorer.

Skolor använder oss:
– Vid rekryteringsutmaningar eller när det saknas legitimerade lärare
– Som del av en vikarielösning när ordinarie lärare är frånvarande
– Som stöd till nyutexaminerade lärare för en trygg start i yrket
– För att ge elever ökade möjligheter att nå längre i sin kunskapsutveckling
– I syfte att öka genomströmningen på skolan då elever kan se genomgångar om och om igen och repetera områden som upplevs svåra
– För att öka skolans attraktivitet

DET GENUINA STÖDET – FÖR GENUINA SKOLOR

Se mer: https://youtu.be/9-LgaK-aBvI

Nyheter

SETT 2024!

SETT 2024!

Vi ser enormt mycket fram emot att träffas på SETT och berätta mer om vår plattform och hur den kan underlätta på er skola för både elever, lärare och rektorer!

Läs mera »

Jobbannonser

Är du legitimerade lärare

Lektionsakuten grundades med bakgrund i att alla elever ska få stöd och ökade lärmöjligheter för att nå målen – detta utan att ytterligare belasta en redan pressad lärarkår, och samtidigt även underlätta för rektorer och skolledare. För oss är det viktigt att värna om läraryrket och dess status. Vår plattform ersätter inte lärare, utan byggs upp av lärare från hela Sverige för att vi ska kunna stötta varandra som digitala kollegor oavsett vad som händer. Därför är alla lärare på Lektionsakuten legitimerade och tillsammans kan vi hjälpa våra elever att nå ännu längre utifrån sina behov.

Är du nyfiken på Lektionsakuten och vill vara med i vårt arbete att skapa en trygg backup för Sveriges skolor? Skicka en ansökan till oss med information om dig, ditt CV och en kopia på din lärarlegitimation så kontaktar vi dig för intervju!

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!