Haldor AB

Haldor AB

Haldor erbjuder en samling prisbelönta, pedagogiska tjänster fullt integrerade i Microsoft Teams. Våra tjänster stödjer hela lärprocessen och gör det möjligt för lärare att skapa och bedöma planeringar och uppgifter direkt kopplat till Skolverkets läroplaner. Den sömlösa integrationen i Teams gör det också enklare för lärare, elever och vårdnadshavare att samarbeta, kommunicera, följa upp och ge feedback. Att skolor kan arbeta helt i Teams förenklar skolvardagen för lärare och sparar tid som i stället kan läggas på undervisning.

Med tjänsterna i Haldor Education Suite kan ni välja de funktioner ni behöver i Microsoft Teams, exempelvis schema, närvaro, dokumentation eller kommunikation med vårdnadshavare. Väljer ni alla tjänster får ni en komplett, modern lärplattform sömlöst integrerad i Microsoft Teams.

Om Haldor
Haldor är ett svenskt Edtech-företag som var först i världen med att utveckla tjänster som ger skolor en modern lärplattform helt i Microsoft Teams. Idag har företaget 10 världsunika, skalbara tjänster på marknaden och kunder i 20 länder.

Kontakta oss

Scroll to Top