Allbry

Allbry

Om oss

Digital elevhälsa

Allbry vänder sig till grund-, gymnasie- och vuxenutbildning.

Med Allbry skaffar skolan en heltäckande digital plattform för alla elevhälsofunktioner – främjande av förebyggande, psykosocialt tillgängligt och hälsofrämjande elevers välbefinnande.

Plattformen tillhandahåller kommunikationsfunktioner som chatt och videosamtal, mötesbokning, rapportering, kartläggning, statistik samt undersökningar och incheckningar. Syftet med tjänsten är att underlätta elevhälsovårdens arbete och göra insatser mer tillgängliga.

Med ett enkelt klick i Allbry kan eleverna boka tider med skolkuratorn, yrkesvägledaren eller annan elevhälsopersonal. Eleverna kan välja mellan chatt, videosamtal eller fysiska möten, baserat på när och var det passar dem.

Samtidigt gör plattformen det möjligt för skolan att arbeta effektivt med systematisk kvalitetsförbättring genom insiktsfull statistik över samtal, oro och trivsel hos elever, klasser och skolan.

Allbry erbjuder även digital, fysisk och hybrid resursallokering för elevhälsopersonal. Med Allbry kan skolan stärka eller komplettera sitt elevhälsoteam när och där det behövs, oavsett om det är på heltid, deltid eller tillfälligt. Allbry har den samlade kompetensen oavsett behov av en kurator, yrkesvägledare eller speciallärare.

Med Allbry står eleven i centrum och ger personal och skoladministratörer visuella insikter för snabba och lämpliga insatser.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!