”En pedagogisk, modern lärplattform som är världsledande”
Haldor

”En pedagogisk, modern lärplattform som är världsledande”

Jerker Porat, specialist på Microsofts skolteam, förklarar varför Microsoft Teams och Haldor Education kompletterar varandra perfekt.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Acceptansen för distans- och hybridundervisning har aldrig varit större. Med Haldors tjänster integrerade i Microsoft Teams får både lärare, elever och vårdnadshavare tillgång till en oslagbar lärplattform.

– Den sömlösa upplevelsen, att man arbetar i en och samma miljö, är fantastisk, säger Jerker Porat, specialist på Microsofts skolteam.

Kanske skulle det till en pandemi för att världen skulle inse att många uppgifter, både på kontoren och i skolans värld, går att sköta på distans. Att bedriva just distansundervisning, menar dock Jerker Porat är ett behov som alltid har funnits.

– Översvämningar eller snöstormar som gör att bussarna inte går. Orsakerna och möjligheterna till distansundervisning har egentligen alltid funnits. Jag skulle säga att det hybrida lärandet börjar nu, då vi kan dra fördelar av allt som pandemin har lärt oss.

Modernt och användarvänligt

Han beskriver Microsoft Teams som en pedagogisk kommunikation-, samarbets- och produktivitetsplattform som tillsammans med olika leverantörer kan erbjuda tjänster anpassade för den svenska skolan. Det är precis där som Haldors tjänster kommer in.

– Man kan vilja ha svenska bedömningsmatriser och planeringsfunktion samt möjligheter att följa måluppfyllelse. Haldors tjänster är så välintegrerade i Teams att det upplevs som en och samma miljö. Det är inkluderande och sparar tid att ha allt på ett och samma ställe, säger Jerker Porat och fortsätter:

– Eleverna får en pedagogisk, modern lärplattform som är världsledande. Haldors tjänster för den svenska skolan gör det möjligt att följa elevernas måluppfyllelse. Microsoft Teams för skola och Haldor kompletterar varandra perfekt, menar Jerker.

Läs hela artikeln och de 5 främsta fördelarna med att använda en lösning som stavas Teams plus Haldor:

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!