AVS

AVS

Om oss

AVS STÖRST PÅ DIGITALA HELHETSLÖSNINGAR FÖR SKOLA

Vi levererar kompletta lösningar för alla typer av lokaler:
– klassrum
– upplevelserum
– personalrum
– konferensrum
– matsalar
– idrottshallar
– aulor
– hörsalar
– receptioner
– trapphallar
– korridorer
– …

DIGITALT OCH ANALOGT – KLASSRUM I BALANS

Vi har lång erfarenhet av skola och undervisning och försöker alltid hitta rätt metod till varje situation och strävar efter att skapa inlärningsmiljöer som har en välavvägd balans mellan analoga och digitala verktyg. Tillsammans med er analyserar våra AV-rådgivare era behov och hittar lösningar som ökar kreativitet och nyfikenhet, gör det enkelt att ansluta, kommunicera, dela idéer och innehåll. Vi är även proffs på ljud- och ljuslösningar för studior, auditorium och event.

Efter snart 40 år i branschen vet vi vad som fungerar. Vi värdesätter relationen med våra kunder och har flera längre samarbeten med skolor, förskolor, universitet och högskolor, men även med företag, organisationer, myndigheter och kommuner över hela Sverige. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi lösningar som passar varje unik situation. Våra tekniker säkerställer att varje installation är professionellt utförd och att du får hjälp med implementering, service och support.

Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant genom att utforska och implementera nya, kreativa lösningar. Vi erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa produkter och har ett nära samarbete med alla ledande AV-leverantörer samt tillverkare.

Kreativa och innovativa lösningar ska vara lättillgängliga för alla – unga, gamla, stora och små – alla ska kunna vara med på lika villkor, var de än befinner sig.

AVS i Sverige AB är rikstäckande med fem kontor och drygt 90 anställda.

Kontakta oss så berättar vi mer!

post@avs.se
010-551 10 00
avs.se

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!