ZAGG presenterar sina senaste skoltillbehör på SETT-mässan i Kista

ZAGG presenterar sina senaste skoltillbehör på SETT-mässan i Kista

ZAGG visar upp innovativa tillbehör för skolor som skärmskydd, skyddande fodral och väskor, tangentbord för surfplattor och laddare på SETT-mässan. ZAGG presenterar dessutom sin senaste generation trådlösa tangentbord och powerbanks för första gången. 

ZAGG har hjälpt en rad svenska skolor att öka produktiviteten genom att skydda och förbättra iPads och Chromebooks med tillbehör som tangentbord, laddare och skydd. Detta har också resulterat i kostnadsbesparingar för skolorna genom undvika kostsamma reparationer eller ersättningsköp.

Vi skräddarsyr lösningar för utbildningssektorn med den senaste tekniken, anpassad för framtida behov. Det förlänger livscykeln för elevernas och lärarnas digitala enheter och leder till ökad tillgänglighet, oavbruten produktivitet och ekonomiska besparingar över tid.

ZAGG finns i monter D:13 på mässan.

Om ZAGG 
ZAGG är en global ledare och innovatör inom skärmskydd, mobilskal, tangentbord för surfplattor och lösningar för strömförsörjning av mobila enheter. ZAGG erbjuder ett 360-graders skydd samt bärbara och trådlösa laddningsalternativ under varumärkena ZAGG, InvisibleShield, Gear4 och mophie. ZAGG är baserat i Utah och har verksamhet i USA, Irland och Kina. Med över 250 miljoner sålda enheter globalt finns ZAGG:s mobiltillbehör tillgängliga över hela världen hos ledande återförsäljare. För mer information, besök www.zagg.com och följ oss på sociala medier.

Twitter https://twitter.com/ZAGGdaily
Instagram https://www.instagram.com/zagg
Facebook https://www.facebook.com/zagg
Youtube https://www.youtube.com/user/ZAGGTV

Scroll to Top