Västerås stad väljer Haldor – ”behovet har funnits i flera år”
Haldor

Västerås stad väljer Haldor – ”behovet har funnits i flera år”

Nu väljer Västerås stad, Sveriges sjätte största kommun, att satsa på Haldors pedagogiska tjänster i Teams för samtliga skolformer – från förskoleklass till vuxenutbildning.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Användandet av Microsoft Teams ökar i svenska skolor. Nu väljer Västerås stad, Sveriges sjätte största kommun, att satsa på Haldors pedagogiska tjänster i Teams för samtliga skolformer – från förskoleklass till vuxenutbildning.

– Vi är stolta över att Västerås väljer Haldor och ser de långsiktiga, pedagogiska vinsterna med våra tjänster, säger Cain Dotson, säljansvarig på Haldor.

Mervärde för lärare och elever
Västerås Stad är inne i en digital förändringsresa och väljer Haldor för att skapa bättre förutsättningar för alla elever att nå sina mål. Behovet av en lärplattform som möjliggör formativa processer har funnits i flera år, enligt Marie Frey på Barn- och utbildningsförvaltningen.

– Haldor erbjuder en digital undervisningsmiljö som vi tror kommer att underlätta och skapa mervärde för både lärare och elever. Vi ser att Haldor ger oss en möjlighet att uppnå målen i vår digitaliseringsstrategi och skapa förutsättningar för att nå kunskapsresultat genom god kvalitativ undervisning, säger Marie Frey.

Under våren påbörjas utbildningar för alla lärare – från lågstadiet ända upp till den kommunala vuxenutbildningen. Vid höstterminens start ska både lärare och elever börja arbeta i Haldor.

Gynnar eleverna långsiktigt
Haldor kompletterar Teams med de funktioner som behövs i en modern lärplattform. Något som minskar dubbelarbetet och skapar en bättre digital lärmiljö då både lärare och elever endast behöver arbeta i en plattform.

– Vi ser att allt fler kommuner vill använda de samarbetsplattformar de redan har, t.ex. Microsoft Teams, och addera funktioner de behöver i skolvardagen. Dessutom förbereder det eleverna på ett arbetsliv där dessa samarbetsplattformar redan används, tillägger Cain Dotson.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!