År
Talarkategorier
Datum

Talare

Programmet uppdateras löpande och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Sortera  
46 Resultat
Anders Härdevik

Anders Härdevik

Anders är grundskolechef och författare till boken “Tur för skolan att den är obligatorisk”. Han är en uppskattad talare och bollplank för många rektorer.

Läs mer »
Andreas Jonasén

Andreas Jonasén

Andreas Jonasén* är legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap och historia, förstelärare samt undervisar ämnesdidaktik på Uppsala universitet. Andreas har mångårig erfarenhet av att arbeta i gymnasieskolan.  * En av Uppsala kommuns 14 talare.

Läs mer »
Anette Bergström

Anette Bergström

Annette Bergström* är ämneslärare på gymnasiet sedan 20 år, samhällskunskap, geografi och historia.  * En av Uppsala kommuns 14 talare.

Läs mer »
Anna Bromark

Anna Bromark

Anna Bromark* är förstelärare. Hon har stor erfarenhet av arbete med elever i grundskola med komplext behov av särskilt stöd, med starkt utmanande beteende. *En av Uppsala kommuns 14 talare.

Läs mer »
Boel Nygren

Boel Nygren

Boel Nygren är läromedelsförfattare och redaktör med uppdrag från bland andra Natur och Kultur, Skogen i skolan och Utbildningsradion (UR).

Läs mer »
Catharina Ekdahl

Catharina Ekdahl

Catharina Ekdahl är senior jurist på www.prv.se med upphovsrätt som expertområde och samordnare av PRV:s hållbarhetsarbete enligt FN:s Agenda 2030.

Läs mer »
Ellen Hallgren

Ellen Hallgren

Ellen Hallgren är museipedagog på Historiska museet och ansvarig för Sveriges Historia en digital resurs för historielärare.

Läs mer »
Emma Frisk Carlström

Emma Frisk Carlström

Emma Carlström undervisar i årskurs ett på Brunnskolan och driver en blogg på Pedagog Örebro. Emma har blivit uppmärksammad för sitt engagerade arbete med digital kompetens i sin undervisning av lågstadiebarn. Du kan se delar

Läs mer »
Essi Alho

Essi Alho

Essi Alho är verksamhetsansvarig på Prinsparets Stiftelse samt certifierad samtalsterapeut. Essi brinner för praktiskt värdegrundsarbete och att hjälpa barn och vuxna mötas i samtal om livet på nätet och utanför.

Läs mer »
Eva Bida

Eva Bida

Eva arbetar som förstelärare på Torekällgymnasiet i Södertälje där hon undervisar i Idrott- och Hälsa, Naturkunskap samt yrkeskurser på Barn- och Fritidsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Hon driver på skolan kollegialt lärande samt utveckling inom

Läs mer »
Faizal Luttamaguzi

Faizal Luttamaguzi

Kan man bygga ett företag på att enbart göra sånt man tycker är kul? Det var den frågan Faizal Luttamaguzi ville ha svar på när han för ett par år sedan bestämde sig för att

Läs mer »
Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Fredrik har vunnit årets teknolog, matlagnings-VM för robotar och SVT:s Genikampen och är forskare vid Linköpings universitet. Utöver det driver företaget Dyno Robotics som utvecklar sociala robotar.

Läs mer »
Håkan Nygård

Håkan Nygård

Håkan Nygård* är matematik- och fysiklärare på gymnasiet Celsiusskolan i Uppsala med mer än 25 års erfarenhet. Han har en bakgrund av att arbeta både på yrkesprogram och teoretiska program. Håkan är förstelärare med bl.a.

Läs mer »
Jannike Tillå

Jannike Tillå

Jannike Tillå är ämnesområdes- och kommunikationschef på Internetstiftelsen. Hon är talesperson för rapporten Svenskarna och internet och specialiserad inom frågan om barnen och internet. 

Läs mer »
Johanna Bolling

Johanna Bolling

Johanna Bolling är förstelärare i matematik och arbetar på mellanstadiet, på Sanduddens skola Ekerö.  Johanna har många års erfarenhet av att arbeta i skolan och med skolutveckling.

Läs mer »
Johanna Sjögren Eklund

Johanna Sjögren Eklund

Johanna* är grundskollärare och förstelärare på Almtunaskolan i Uppsala. Hon arbetar för att bidra till internationalisering och utveckling av engelskundervisningen, med bland annat dramatiseringar och skönlitteratur. Hon har också fortbildat andra lärare inom detta område.

Läs mer »
Josefine Rejler

Josefine Rejler

Josefine är matematiklärare, utbildare och läromedelsförfattare. Hon har introducerat Singaporemodellen i Sverige och arbetar för att utveckla matematikundervisningen i skolan. www.singaporematte.se

Läs mer »
Kristina Alexandersson

Kristina Alexanderson

Kristina Alexanderson är ansvarig för Internetstiftelsens skolsatsningar. Hon är en av Sveriges ledande experter i arbetet med digital kompetens i skolan och en mycket uppskattad föreläsare. År 2021 vann hon Guldäpplets jubileumsutmärkelse för sitt gedigna

Läs mer »
Lena Lindblad Petersen

Lena Lindblad Petersen

Lena Lindblad Petersen, rektor på Hedvig Eleonora skola. Hon är även en av författarna bakom boken Lärardriven skolutveckling – undervisning på vetenskaplig grund.

Läs mer »
Malin Broberg

Malin Broberg

Malins föreläsningar levereras med värme, glädje och mycket energi. Hon är legitimerad grundskollärare 4-9 i ämnena svenska, SO och engelska, coach, förstelärare, föreläsare och utbildningskonsult inom IKT. Med över 20 års erfarenhet som lärare har

Läs mer »
Malin Fransson

Malin Fransson

Malin Fransson har arbetat som grundskolelärare i svenska och svenska som andraspråk på ett flertal olika skolor i drygt tjugo år. Sedan hösten 2021 arbetar hon som biträdande rektor på den nystartade Viktor Rydbergs skola

Läs mer »
Mia Hasselblad

Mia Hasselblad

Mia är en engagerad och erfaren SO-lärare, IT-pedagog samt förstelärare på Nya Elementar skola i Bromma. Mia fick pris som årets lärare i Stockholm stad 2018, och sedan 2019 är hon dessutom en Apple Distinguished

Läs mer »
Moa Ahrnbom

Moa Ahrnbom

Moa Ahrnbom är förstelärare i elevers ansvar och inflytande och arbetar på lågstadiet, på Hedvig Eleonora skola Stockholms stad. Moa har många års erfarenhet av att arbeta i skolan och med skolutveckling.

Läs mer »
Nina Bergdahl

Nina Bergdahl

Nina Bergdahl, Fil.dr. är lektor i didaktik och digitalisering vid gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen i Malmö och affilierad vid Stockholms universitet. Hennes intressen är engagemang, design och ledarskap.

Läs mer »
Patricia Diaz

Patricia Diaz

Patricia är doktorand på KTH inom lärarutbildning och digitalisering, gymnasielärare i spanska och engelska, föreläsare och författare. Har programlett UR:s “Lärlabbet” och fick Guldäpplets Jubileumsutmärkelse 2021.

Läs mer »
Pia Agardh

Pia Agardh

Pia är utbildare och läromedelsförfattare. Hon har introducerat Singaporemodellen i Sverige och arbetar för att utveckla matematikundervisningen i skolan. www.singaporematte.se

Läs mer »
Rikard Önell

Rikard Önell

Rikard Önell* är matematik- och fysiklärare på gymnasiet Celsiusskolan i Uppsala med mer än 25 års erfarenhet. Han har en bakgrund av att arbeta både på yrkesprogram och teoretiska program. Rikard är ämnesansvarig både i

Läs mer »
Stefan Boström

Stefan Boström

Stefan Boström* är legitimerad psykolog. Han har stor erfarenhet av arbete med elever i grundskola med komplext behov av särskilt stöd, med starkt utmanande beteende. *En av Uppsala kommuns 14 talare.

Läs mer »
Stina Eriksson Melki

Stina Eriksson Melki

Stina Eriksson Melki* är legitimerad lärare i religionskunskap och historia med mångårig erfarenhet av att undervisa på gymnasiet. * En av Uppsala kommuns 14 talare.

Läs mer »
Ulrica Elisson Grane

Ulrica Elisson Grane

Ulrica är förstelärare i stödjande och tillgängliga lärmiljöer och arbetar som lärare i åk 5-6 på Ullvi skola. Hon är även digitaliseringsutvecklare för grundskolan i Leksands kommun och har många års erfarenhet av att jobba

Läs mer »
Ulrika Eckerman Dolk

Ulrika Eckerman Dolk

Ulrika är speciallärare åk 1-6 på Kvarngärdesskolan i Uppsala. Hon arbetar för att bidra till internationalisering och utveckling av engelskundervisningen, med bland annat dramatiseringar och skönlitteratur. Hon har också fortbildat andra lärare inom detta område.

Läs mer »
Scroll to Top