Arkiv: talare

Manage guests on your website

Adam Palmquist

Adam Palmquist är en doktor i tillämpad informationsteknologi med inriktning mot lärande och en legitimerad gymnasielärare med omfattande erfarenhet inom skolutveckling. Han har bidragit till utvecklingen av lärandemiljöer vid flera organisationer, inklusive Magelungen Utveckling och Kunskapsskolan. Dessutom har han fungerat som rådgivare inom arbetsplatslärande för flera industriföretag, såsom SKF, Stena och LKAB, och hjälpt dem …

Adam Palmquist Read More »

Anders Brick

Anders Brick, Verksamhetsutvecklare, Thorén framtid 20 April 11.00-11.20 & 13.00-13.20, Thorén framtid – Projektleda ett systematiskt arbete.Anders Brick, Verksamhetsutvecklare, Thorén framtid

Anders Enström

Anders Enström

Anders Enström arbetar som förstelarare i IKT på Lärande Grundskola Skapa i Huddinge. Anders har arbetat med digitala verktyg i klassrummet i 15 år och tycker kreativitet och innovation är viktigt. Anders vann Guldäpplet 2022.

Anders Fridell

Anders Fridell

Anders Fridell är rådgivare på Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Anders Östman

Anders Östman

Anders är en 40-årig 2 barnspappa som arbetat som förskollärare sedan 2004. Han har de senaste åren även arbetat som handledare för Läslyftet och för Skua (Språk och kunskapsutvecklande arbete) i Uppsala kommun. Anders brinner för det kollegiala lärandet. Att vi gör det tillsammans. Att vi alla behöver bidra till barnets utveckling och ge förutsättningar …

Anders Östman Read More »

Andre Oterhals

Andre Oterhals

Andre Oterhals arbetar på Årikets förskola, Uppsala kommun, och ingår i ett arbetslag tillsammans med Daniel Abrahamsson och Annika Orrelöv som brinner för rörelse och hållbar utveckling.

Angelica Pettersson

Angelica Pettersson

Angelica är Pedagogisk IT samordnare i Norrtälje kommun och ger stöd till förskolor och grundskolor gällande digital kompetens och IKT verktyg. Är utbildad musiklärare i grundskolan och förstelärare med IKT uppdrag.

Anna Åkerfeldt

Anna Åkerfeldt

Anna Åkerfeldt är fil dr i didaktik och specialiserar sig på digitala lärresurser och distansundervisning och har bland annat arbetet med att ta fram Skolverkets stöd för att välja och värdera digitala lärresurser.

Anna Bromark

Anna Bromark

Anna Bromark är klasslärare på en f-6-skola och förstelärare i Uppsala kommun. Hon har stor erfarenhet av arbete med elever i grundskola med komplext behov av stöd, med starkt utmanande beteende.

Anna Rosenqvist

Anna Rosenqvist, lärare, författare och skapare av ämnet BRUS (Beröm Reflektera Utvärdera Skratta). Medförfattare till boken ”Källkritik på Schemat” som kom ut 2019. Anna har även varit gäst i podden Digitala lektioner.

Anna Tebelius Bodin

Anna Tebelius Bodin

Anna Tebelius Bodin är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University, där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har kommit ut med 4 böcker och gett över 1300 föreläsningar om psykologin bakom hur vi kommunicerar, lär och leder med kunskap om hjärnan. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sitt inspirerande sätt att …

Anna Tebelius Bodin Read More »

Anna-Carin Wettefors

Anna-Carin Wettefors är utbildad socionom som arbetat som sakkunnig på Friends i åtta år. Anna-Carin arbetar med Friends råd och stöd, metodutveckling och utbildning. Anna-Carin har stor kunskap och erfarenhet kring systematiskt trygghetsarbete. Foto: Marie Ahlén

Anna-Lena Godhe

Anna-Lena Godhe är professor i pedagogik vid Jönköpings universitet och specialiserad inom digitaliseringen av skolan. Just nu projektleder hon ett forskningsprojekt som undersöker vad digital kompetens innebär i praktiken för de olika nivåerna i skolan. Anna-Lena har en bakgrund som gymnasielärare och har doktorerat inom informationsteknologi och lärande.

Anne-Marie Körling

Anne-Marie Körling

Anne-Marie Körling är flerfalt prisbelönad för sitt läsfrämjande arbete, Svenska Akademien svensklärarpris, Eldsjälspriset från Svenska barnboksakademien, Ingvar Lundbergs pris, demokratipris i Freinets anda samt Sciras pris för främjande för läsningen. Körling är numera adjunkt vid Uppsala universitet, och skriver både pedagogiska böcker som barnböcker.

Scroll to Top