Zioxi från Janssondata

Mobiler, datorer och surfplattor är idag en självklar del av vår skoldag. Därför är det viktigt att skapa en skol- och lärmiljö som är anpassad efter denna utveckling. Detta kan zioxis smarta skolmöbler hjälpa till med, då de på ett effektivt sätt stödjer och främjar inlärning för eleverna. Med superflexibla bord och tillhörande stolar är det bara fantasin som sätter gränser för hur eleverna kan sitta. Våra T41-bord kan lätt fällas ihop och flyttas undan, stolarna kan staplas på höjden eller hängas på bordet. På sätt är det enkelt att snabbt och utan förberedelser skapa ytor för rörelse eller andra aktiviteter.

Med zioxis smarta vagnar och skåp löser vi dina utmaningar att hålla alla tekniska prylar laddade och säkert förvarade, samtidigt som deras design gör att de passar och smälter in i både kontor och klassrum. Våra laddskåp och laddvagnar finns för laptops, surfplattor och mobiltelefoner i alla märken. Alla våra vagnar och skåp är låsbara och som tillval finns kodlås och RFID-lås. Vagnarna går på hjul, vilket gör det möjligt att förflytta dom tyst och smidigt.

En tredje kategori produkter är våra mobila och trådlösa laddningshubbar. Dessa ”powerHubs” kan var som helst och när som helst ladda upp till 8 mobila enheter så som laptops, Chromebooks, iPads och smartphones. De är enkla att flytta på då de står på hjul och kan därmed lätt placeras där behovet för laddning finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *