Uniqa förskolor & lekplatser

Om oss

UNIQA är ett nordiskt företag som finns i Sverige, Danmark och Norge. Passionen är att utveckla unika, professionella och tankeväckande utomhus och inomhusmiljöer.

Vi har lösningen på alla projekt då vi har följande att erbjuda: klassiska lekplatser, naturliga lekplatser, utomhus gym, multibanor, alla sorters fallunderlag och ett stort och fantastiskt möbelsortiment.

Vi ger dig som kund en större frihet att välja exakt den produkt/produkter som bäst uppfyller era krav. Vi är inte bundna av andra vilket gör att vi kan ge våra kunder den optimala lösningen som ger användaren den bästa upplevelsen.

När vi tar sig an ett projekt, oavsett storlek och budget så är utgångspunkten och målet att alltid att skapa en lösning som genererar ett lärorikt, roligt och en stimulerande miljö för både barn och vuxna.

UNIQA levererar produkter och lösningar av kompromisslös kvalitet, bearbetning och säkerhet. Det låter som ett antal trevliga ord, men vi sätter handling bakom dessa, från valet av producenter för rådgivning, leverans och uppföljning.

Kom ihåg att ni alltid kan vända er till UNIQA och få en kostnadsfri offert. Vi är alltid redo att ge råd om hur man skapar en miljö med glada barn och vuxna. Vi ser fram emot att träffa dig.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top