Systematic

Om oss

Systematic A/S, grundades år 1985, vi utvecklar mjukvaru- och systemlösningar för kunder i både offentlig och privat sektor. Idag är Systematic Danmarks största privatägda mjukvaruföretag med lösningar som säljs till kunder i över 50 länder. Mer än 500 000 människor över hela världen använder systematiska lösningar och tjänster. Vi hjälper skolsektorn, Försvaret, sjukvården och polisen.
Företaget har 1 300 anställda och huvudkontor finns i Århus, Danmark.

Library & Learning är vårt affärsområdet inom skolsektorn och här erbjuder och utvecklar vi olika lösningar till skola och bibliotek- produkterna heter Cicero och MoMo.

Cicero är ett modernt, modulärt bibliotekshanteringssystem som stöder arbetsflödena hos bibliotekspersonal. Tonvikten är att de flesta funktioner som är inblandade i det dagliga arbetet är enkla att hitta och lätta att använda, så att även enstaka användare kan navigera i systemet utan ansträngning. Cicero Library Management System (LMS) säkerställer ett användarvänligt administrativt system som är kostnadseffektivt i drift.
Denna bekvämlighet erbjuder användarna en effektiv stöd för förfaranden som administrativ sökning omfattar, och avancerad beslutsunderlag avseende inköp, bok, hantering av biblioteksmaterial och kostnader. Systemet frigör därför mer tid för andra uppgifter.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top