Sagitta

Sagitta Pedagog AB har sedan 1987 levererat skolmateriel inom matematik, fysik, teknik, kemi och biologi. Vårt sortiment är ständigt växande och självklart även föränderligt i takt med våra kunders önskemål och behov.

Vi har ett brett sortiment av laboratoriemateriel. Hos oss hittar ni det mesta ni behöver för att utrusta era labb- och NO-salar på bästa sätt.

Hos oss hittar du instrument för det mesta som går att mäta. Vill du mäta krafter, ljudnivå, ljusstyrka, radioaktivitet, lufttryck, fuktighet eller temperatur och pH-värde så har vi instrumenten för dig.

Tack vare att vi har egen import av mikroskop, stereoluppar och mikroskopkameror kan vi erbjuda dig som kund högsta kvalitet till bästa pris. På våra mikroskop och stereoluppar lämnar vi alltid fem års garanti.

Tack vare lång och bred erfarenhet av undervisning inom Matematik och NO har våra inköpare djupgående kunskaper om vilket ämnesspecifikt materiel som behövs i skolan.

Med PASCOs breda sortiment av sensorer kan du göra ett stort antal olika mätningar vid laborationer eller andra undersökningar.

Med micro:bit i klassrummet är det enkelt att komma igång med programmeringen.

Med prisvinnande Dobot Magician industrobot programmerar du som ett proffs. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg. Till Educational medföljer även bl.a. lasergravyrkit och joystick.

Vi har mångårig erfarenhet av miniräknare för skolbruk. Miniräknaren var faktiskt en av de allra första artiklarna i vårt sortiment. Tack vare detta har vi stor kunskap och förståelse för de kvalitetskrav som ställs på de miniräknare som används i skolan. På våra miniräknare lämnar vi alltid två års garanti.

Vi har ett brett bassortiment av kemikalier speciellt anpassat för skolans behov.

Kontakta oss