Ping Pong

Om oss

Ping Pongs vision
Vi vill inspirera till lärande, för ingen ska missa de möjligheter ny kunskap ger.

Vi på Ping Pong brinner för att göra lärandet enkelt och roligt och underlätta undervisningen och kommunikationen för lärare, elever och vårdnadshavare. Därför har vi under 15 års tid utvecklat Sveriges ledande digitala lärplattform. Den digitala lärandemiljön skapar tid och möjligheter för andra typer av möten i klassrummet där läraren kan anpassa undervisningen efter elevernas faktiska kunskapsläge. På det här viset får alla möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.

Ping Pong som företag
Ping Pong grundades 2004 och är idag verksamt i hela Sverige med kunder inom skola, akademi, företag och myndigheter. Några av de största kommunerna i Sverige som Göteborgs Stad, Stockholms Stad, Borås, Södertälje och Katrineholm har valt Ping Pong som leverantör. År 2016 utnämndes Ping Pong till Gasellföretag av Dagens Industri för den stabila tillväxten under lönsamhet.

Vi har idag anställda med kompetens inom utveckling, produktägarskap, kundvård, support och integration. Vi som arbetar här har olika bakgrunder och kompetenser som tillsammans täcker ett brett kunskapsområde. Flera av oss har arbetat som lärare inom grund- och gymnasieskolan och kan därför fungera som länk mellan kunderna och utvecklingen. Vi tror på att arbeta kundnära och inkludera våra kunder i utvecklingsprocessen för att gemensamt förbättra vår produkt.

Produkter och tjänster
Vår produkt är den digitala lärplattformen PING PONG – en lärplattform med bred funktionalitet som kan täcka alla skolors unika behov. PING PONG har ett antal basfunktioner som sedan går att bygga ut med ett ytterligare antal tilläggsmoduler. Utbudet av tilläggsmoduler inbegriper bland annat funktioner för betyg, IUP, nationella prov och Learning Analytics. Med hjälp av dessa tilläggsmoduler får kunderna möjlighet att själva välja vad som passar just dem bäst.

Tillsammans med lärplattformen PING PONG erbjuder vi även workshops, utbildning, support, teknisk konsultation, integration och drift. Vår tid och våra resurser ägnas främst åt att utveckla vår produkt, stödja våra kunder och ta oss an nya kundutmaningar.

Ping Pong AB erbjuder också kompletterande tjänster för företag – Baloo Learning (www.baloolearning.se). Tjänsten erbjuder systemlösningar för microlearning av t ex on-boardingprocesser.

Vill ni förhandsboka en demo av PING PONG under någon av SETT-dagarna?

Kontakta Elin Armstrand (Kundansvarig Affärsområde Skola) på 070 091 79 73 eller elin.armstrand@pingpong.se.
Välkomna till vår monter!
/Team Ping Pong

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss