Online Partner

Online Partner

Online Partner – Nordens främsta Googlespecialist

Online Partner är specialister på Googles molnbaserade lösningar. Sedan 2010 är vi certifierad partner till Google och har hjälpt över 1000+ kunder att bli framgångsrika användare av Googles produkter. Våra medarbetare utbildas och certifieras kontinuerligt i samarbete med Google för att upprätthålla högsta kompetensnivå och för att alltid leverera högsta kvalitet.

Vi hjälper våra kunder dagligen med Google Workspace for Education, ChromeOS och Chromebooks. Online Partner är kunskapsledare när det gäller Googles lösningar för skola.

Under varumärket Trelson utvecklar vi branschledande digitala verktyg för skolvärlden som gör Google Workspace for Education extra användarvänligt. Idag används våra molnbaserade lösningar av hundratusentals lärare och elever på Googleskolor världen över.

Ta nästa steg i er digitala resa och få ut ännu mer av Google for Education – Välkommen att besöka oss i monter A:29.

Trelson Assessment

Trelson Assessment

Skrivuppgifter, läxförhör, examinationer och nationella prov – Trelson Assessment är den nordiskt ledande applikationen för kunskapsredovisning i Googleskolor. Allt sker i en välbekant användarmiljö för effektiv inlärning och intuitiv interaktion. Samtidigt bidrar Trelson Assessment till ett smidigare bedömningsförfarande, mindre efterarbete och en minskad arbetsbelastning för lärare och pedagoger. Vi har utvecklat Trelson Assessment med grundtanken

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top