Hogrefe Psykologiförlaget

Hogrefe Psykologiförlaget

I Hogrefes monter hittar du material för kartläggning och träning i läs- och skrivförmåga i förskola och skola. Du kan även bläddra i SKOLKONTAKTs manual och arbetsböcker. SKOLKONTAKT är social färdighetsträning i grupp för årskurs 8 och 9 samt i gymnasiet.

I montern – Tisdag 18 april kl 11-12:
Frågestund om tidig lästräning med Elisabeth Marx.
Välkommen till en frågestund med Elisabeth Marx som svarar på dina frågor om lästräning i vår monter. Elisabeth arbetar som speciallärare, handledare och föreläsare och är författare till lästräningsmaterialen Jämna steg och Steg för steg.

I montern – Onsdag 19 april kl 17-17.30:
Frågestund om SKOLKONTAKT med Christina Coco.
Välkommen till en frågestund med Christina Coco, legitimerad psykolog och specialistpsykolog i neuropsykologi. Christina arbetar på KIND (Center of Neurodevelopmental Disorders at Karolinska Institutet) som projektkoordinator för projektet SKOLKONTAKT.

Hos Hogrefe hittar du olika typer av läs- och skrivdiagnoser samt lästräningsmaterial. Till exempel DLS-proven, LäsKedjor-2, LäSt, Lilla DUVAN, Jämna steg, WIP samt nyheterna SOMT och Steg för steg.

Hogrefe Psykologiförlaget har en lång tradition av att utveckla och distribuera psykologiska och pedagogiska test och metoder till svenska psykologer och pedagoger. En viktig del av vår verksamhet är koncentrerad kring läs- och skrivdiagnostiskt material för lärare och specialpedagoger.

Hogrefe Psykologiförlaget är en del av familjeägda Hogrefe Publishing Group – ledande distributör av psykologiska test på den europeiska marknaden.

Kontakta oss

Scroll to Top