FREKEN AB

FREKEN AB

Om oss

Att införa 3D-skrivare, laserskärare och vinylskärare i skolan är en fantastisk möjlighet för eleverna att utveckla sin kreativitet och tekniska kunskap samtidigt som de förbereds för en framtid inom teknik och industri.

Med 3D-skrivare kan eleverna skapa och tillverka sina egna produkter, vilket stimulerar deras kreativitet och problemlösande förmåga samtidigt som de får erfarenhet av att använda modern teknik. Laserskärare ger eleverna möjlighet att tillverka avancerade och precisionsdetaljer, vilket kan öka deras förståelse för teknik och matematik. Vinylskärare möjliggör för eleverna att skapa egendesignade texter och bilder på exempelvis kläder och väskor, vilket främjar deras kreativitet och designförmåga.

Att ha tillgång till dessa verktyg i skolan ger eleverna också möjlighet att lära sig om tillverkningsprocessen och hur produkter skapas från start till slut. Genom att använda modern teknik får eleverna också en inblick i dagens industriella tillverkningsprocesser och är bättre förberedda för en karriär inom teknik och tillverkning.

Sammanfattningsvis, genom att införa 3D-skrivare, laserskärare och vinylskärare i skolan, ger vi eleverna möjlighet att utveckla sin kreativitet, tekniska kunskap och förbereder dem för en framtid inom teknik och tillverkning.

Denna text är genererad av Open AI

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top
popup

Get your ticket

Don’t miss out on SETT Stockholm, click below to register and secure your spot today!

popup

Hämta din biljett

Missa inte SETT Stockholm, klicka nedan för att registrera dig och säkra din plats redan idag!