Hur en organiserad och professionell e-sportverksamhet i skolan och föreningen bidrar till livslångt lärande i en trygg miljö

Exertis, distributör med expertis inom E-sport kommer tillsammans med vänner inom Svenska E-sport och delat intresse, diskutera E-sportens utveckling och fördelar inom skolan.

På scen kommer vi lyfta diskussioner om:

• E-sportens fördelar och utmaningar?
• På vilket sätt kan föreningsdriven e-sport bidra till ett livslångt lärande? Vilka effekter genereras av det?
• Hur arbetar förbundet med dessa frågor och vad kan andra bidra med?

Paneldeltagare:
• Sammi Kaidi, Svenska E-sportsförbundet
Ordförande för Svenska E-sportförbundet, ordförande i svenska taekwondoförbundet och även nominerad ledamot till Svenska riksidrottsförbundet.

• Martin Johansson, Svenska E-sportsförbundet
Ledamot i Svenska E-sportförbundet och aktiv inom E-sport mot gymnasiet för att få ungdomar tillbaka till skolan och bidra till ökad närvaro. Driver även Mjällby AIF e-sport.

• Dag Ahlse, Botkyrka Kommun
Kommunalråd på Botkyrka kommun som är i framkant med satsningar på e-sport.

• Sebastian Nord & Ashkan Namazi, Exertis
Sebastian som försäljningschef och affärsutveckling mot återförsäljare inom skola tillsammans med Ashkan med bakgrund som affärsutvecklare och landslagstränare inom E-sport.

Svenska E-sportförbundet och Exertis med leverantörer brinner för e-sport i föreningsmiljö. De vill dela sin kunskap och erfarenhet kring hur en organiserad e-sportverksamhet bidrar till livslångt lärande i en trygg och hållbar miljö, från förskoleålder till pensionär. Där E-sport i skolan lägger grunden för ökade elit och bred idrott.

Tillsammans med de största leverantörerna av rätt produkter vill vi inspirera och utmana E-sportens alla frågeställningar och tillsammans med våra tillverkare och vänner inom E-sportsförbundet fortsätta professionalisera E-sporten berättar Försäljningschef Sebastian Nord. Vi vill förändra attityden till världens snabbaste växande sport. E-sporten ska bli mer tillgänglig för fler återförsäljare, skolor, föreningar och ungdomar.

Vi ses i monter K:07!

Dag Ahlse

Dag Ahlse, Botkyrka Kommun Kommunalråd på Botkyrka kommun som är i framkant med satsningar på e-sport.

Läs mer »

Martin Johansson

Martin Johansson, Svenska E-sportsförbundet Ledamot i Svenska E-sportförbundet och aktiv inom E-sport mot gymnasiet för att få ungdomar tillbaka till

Läs mer »

Sammi Kaidi

Sammi Kaidi, Svenska E-sportsförbundet Ordförande för Svenska E-sportförbundet, ordförande i svenska taekwondoförbundet och även nominerad ledamot till Svenska riksidrottsförbundet.

Läs mer »

Sebastian Nord

Sebastian Nord, Exertis Sebastian är försäljningschef och arbetar med affärsutveckling mot återförsäljare inom skola.

Läs mer »
Scroll to Top