Den ledande mötesplatsen
inom innovativt och livslångt lärande

16-18 april 2024 på Kistamässan

På SETT 2024 djupdyker vi i tanken kring lärande i en allt mer digitaliserad värld. Vi flyttar blicken från skärmarna till större samhällsfrågor och utforskar skolans och förskolans roll i att förbereda våra unga för en komplex värld med globala utmaningar. Digitaliseringens snabba utveckling har redan börjat påverka vårt sätt att bete oss och lära oss på. SETT blir mötesplatsen där vi tillsammans söker svar på hur vi tar oss framåt, bortom skärmtiden.

Registreringen är öppen!

Nu är registreringen till mötesplatsen som erbjuder kompetensutveckling för professionen inom förskola och skola öppen.

Missa inte!
Super Early Bird  för tre dagarsbiljett t. o. m 30 november.

Fyll dina dagar på SETT med inspirerande föreläsningar, knyt värdefulla kontakter och utforska de senaste innovationerna som höjer kvalitén i vår utbildning.

Mellan skärmtid
och samhällsansvar

Med årets tema, Mellan Skärmtid och Samhällsansvar, utforskar vi skolans och förskolans kritiska roll i att förbereda våra unga för en alltmer komplex och dynamisk värld. Hur kan vi rusta nästa generation för att navigera i takt med den snabba digitaliseringen och ständiga globala utmaningar?

Programpunkter och talare inom spåren är under bearbetning och presenteras löpande.

Neil Selwyn
kommer till SETT 2024

Neil Selwyn är en av huvudtalarna på årets mötesplats och kommer medverka i Nordic Track den 16 april. Selwyn är inte bara en profil inom utbildningsteknik, utan även en ledande internationell forskare inom digital utbildning. Med över 30 års erfarenhet av att utforska integrationen av digital teknik i skolor, universitet och vuxenutbildning har Neil fått en sällsynt insikt i de verkliga utmaningarna och möjligheterna som digitaliseringen medför.

Super Early Bird
Nordic Track + Ledarspåret

4 495 SEK
  • Ordinarie pris 4 995 SEK
  • Gäller t.o.m 30 november
16-18 april

Super Early Bird
SETTival

995 SEK
  • Ordinarie pris 1295 SEK
  • T.o.m. 30 november
16-18 april

SETT introducerar

Nordic Track!

Under en heldag på SETT, den 16:e april, kommer du få möjlighet att träffa, nätverka och utbyta lärdomar med kollegor från hela Norden. Nordic Track är mötesplatsen där vi lyfter de mest aktuella skolfrågorna – ur ett nordiskt perspektiv.

Första talarna vid SETT 2024

Teamet bakom SETT är stolta över att presentera de första talarna inför SETT 2024 och ge er en första tjuvtitt på programmet. Denna imponerande skara experter representerar en spännvidd av kunskap och erfarenhet som speglar konferensens engagemang för innovation, inkludering och framsteg inom utbildningssektorn.

Läs mer »

Neil Selwyn till Nordic Track

Neil Selwyn är en av huvudtalarna på årets mötesplats och kommer medverka i Nordic Track den 16 april. Selwyn är inte bara en profil inom utbildningsteknik, utan även en ledande internationell forskare inom digital utbildning. Med över 30 års erfarenhet av att utforska integrationen av digital teknik i skolor, universitet och vuxenutbildning har Neil fått en sällsynt insikt i de verkliga utmaningarna och möjligheterna som digitaliseringen medför.

Läs mer »

SETT 2024 stärker samverkan med Sveriges Lärare – med rätt förutsättningar till lärarna

SETT, Skandinaviens ledande konferens och mässa inom innovativt och livslångt lärande, meddelar med stolthet sitt fortsatta och fördjupade samarbete med Sveriges Lärare. Samarbetet som kompetenspartners syftar till att främja erfarenhetsutbyte, lärande och kunskapskapsutveckling för lärarna inom alla skolformer för att på bästa sätt stötta och forma framtidens utbildningsbehov och kompetensutveckling.

Läs mer »

Kort om programmet

Internetstiftelsen skapar delar av programmet

Internetstiftelsen är kompetenspartner till SETT och kommer att bidra med ett programinnehåll där du får praktiska ingångar till ditt arbete med digital kompetens. Kristina Alexanderson från Internetstiftelsen är ansvarig för denna del av programmet och kommer självklart även att delta på SETT.

Fokus kommer att ligga på hur det är att vara lärare eller ledare i en digital undervisningsmiljö. Genom att delta på föreläsningarna kommer du som undervisar att få praktiska ingångar för hur du kan arbeta med att stärka din egen och dina elevers digitala kompetens. Programmet kommer att bidra med ett innehåll som ger dig möjlighet att öka dina elevers förståelse för digitala tjänster, så att de kan utnyttja den digitala undervisningsmiljön och de digitala verktyg som finns. Vad kommer t.ex. krävas för de digitala nationella proven, eller för den nya läroplansuppdateringen som kommer hösten 2022.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Scroll to Top