SETT - Scandinavian Educational Technology Transformation

SETT - Scandinavian Educational Technology Transformation
 

"Scandinavian Educational Technology Transformation"

ETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation" och vill bidra till inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur vi kan utnyttja nya sätt att arbeta mot högre måluppfyllelse i skolans alla nivåer. 2016 blev det femte året vi hade den stora glädjen att få genomföra Skandinaviens största mötesplats för det moderna och innovativa lärandet. 2016 hade SETT 10 400 besök och 7 452 unika besökare. Fördelningen av besökarna såg ut som följande:

Vem riktar sig SETT till?

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. SETT riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i SETTs utställardel och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

Mötesplats för inspiration och praktik

Konferensprogrammet under SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger, skolledare och leverantörer som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära. Förändringar där modern kommunikation spelat stor roll. Innehållet presenteras genom inspirerande seminarier, föreläsningar och även mer praktiska workshops. Allt i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

I utställningen på kan du möta spännande kommuner och skolor som visade upp sina projekt men så klart även många leverantörer av såväl pedagogiska modeller, hårdvara som mjukvara och plattformsystem.

SETT arrangeras på Kistamässan, av Easyfairs, Rektorsakademien Utveckling och Stockholms stads utbildningsförvaltning i samarbete med Lärarförbundet.